Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Het mooie en moeilijke aan deze functie is het onvoorspelbare'

15 januari 2019 07:17 - De Telegraaf

Deze transferperiode laat PSV geen dragende spelers vertrekken. In gesprek met De Telegraaf geeft technisch manager John de Jong wel aan dat hij ervan uit gaat dat komende zomer Hirving Lozano en Steven Bergwijn gaan vertrekken uit Eindhoven. "Het mooie en tegelijkertijd moeilijke aan deze functie is het onvoorspelbare. Vorige zomer dachten we dat er heel veel spelers zouden weggaan en die gingen toch niet", aldus De Jong. "Maar ik moet er rekening mee houden en op inspringen. Het is mijn hoofdtaak dat ik daar op voorbereid ben."

PSV kan niet alleen deze transferperiode nee zeggen, maar het hoeft ook komende zomer niet direct akkoord te gaan met een miljoenenbod gezien de bedragen die steeds hoger worden. "Alleen is er tot nu toe in Nederland nog geen speler daadwerkelijk verkocht voor zo’n enorm bedrag, maar het zou natuurlijk kunnen gebeuren", zo geeft hij aan. "Dat heeft ook effect op de waarde van onze spelers. En dus ook op onze onderhandelingspositie."

Deze week verscheen er in Italië het gerucht dat Hirving Lozano voor dertig miljoen naar Napoli kon vertrekken en Amin Younes naar PSV zou kunnen. "Daar klopt niets van", is De Jong daar duidelijk over. "Lozano wordt sowieso niet verkocht deze winter. Zoals we geen enkele speler laten gaan."

Meer op De Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

jong lozano onvoorspelbare amin bergwijn hoofdtaak inspringen miljoenenbod napoli nederland onderhandelingspositie telegraaf weggaan younes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
De Jong laat Lozano alleen voor 30 miljoen naar Napoli gaan als Younes dan terug gaat naar Ajax.
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje