Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV sprak nog niet met Eloy Room over aflopend contract'

15 januari 2019 07:26 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat PSV en Eloy Room nog om de tafel moeten over het contract van de doelman. Room heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, maar PSV heeft wel een optie om deze met een jaar te verlengen. De reservedoelman wil echter meer spelen. Bovendien staat ook Lars Unnerstall onder contract in Eindhoven. De Duitse keeper speelt dit seizoen op huurbasis voor VVV Venlo.




Tags

eloy reservedoelman telegraaf unnerstall vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Lijkt me dat Room vertrekt. Unnerstall volgend jaar bij PSV.
+1/-1

5 jaar geleden
Toen hij kwam dacht ik; Geweldige aankoop! Hij heeft mij echter niet overtuigd, dat hij PSV waardig is. Mag aannemen dat zijn contract niet verlengd wordt.
+2/-0

5 jaar geleden
Zelfs als Zoet in de zomer vertrekt (wat ik eigenlijk niet verwacht) dan heeft hij altijd nog Unerstall boven zich staan in de pikorde. Dit jaar nog even uitzingen en van de zomer tegen een kleine vergoeding naar een subtopper laten gaan, voor iedereen beter.
+1/-0

5 jaar geleden
Room heeft toch zelf al aangegeven na het seizoen transfervrij te zijn? Zag een tijd geleden een retweetje door hem van een nieuwssite op Curaçao. Kan het helaas niet meer terugvinden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje