Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek officieel overgeheveld naar A-selectie PSV

18 januari 2019 14:05 - PSV.nl

Michal Sadílek is per direct officieel overgeheveld naar de A-selectie van PSV. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt via haar website. De middenvelder trainde al langere tijd mee met de selectie van Mark van Bommel en maakte vorige maand al zijn debuut in zowel de Eredivisie als Champions League. De 19-jarige Tsjech maakte in de competitiewedstrijd tegen AZ bovendien zijn eerste doelpunt.

Sadílek was blij toen hij het nieuws eerder deze week hoorde. "Ik hoop jaren in het eerste van PSV te spelen en er mooie dingen te bereiken", aldus de middenvelder. "Iedereen die me heeft geholpen deze stap te maken wil ik bedanken. Van de materiaalmannen en chauffeurs tot mijn teamgenoten. Ik zal hen missen. Het waren heel mooie jaren met de kampioenschappen bij PSV onder 17 en onder 19 als hoogtepunten. Dat hoop ik ook hier te bereiken."

Meer op PSV.nl




Tags

sadilek bommel chauffeurs eredivisie hoogtepunten kampioenschappen materiaalmannen tsjech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Karakterspelers met enorme drive zijn ook zeer belangrijk in een ploeg.
+2/-1

 
reactie verwijderd

Prima keuze om erbij te hebben.
Zit-naar het zich laat aanzien-behoorlijk wat gif in zijn spel.
Hou wel van zijn strijdwijze. Hopelijk heeft die ook scorend vermogen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage