Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Wat de toekomst brengt, zien we dan wel weer'

19 januari 2019 09:25 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Steven Bergwijn aan dat hij nog helemaal niet bezig is met zijn sportieve toekomst. "Wat de toekomst brengt, zien we dan wel weer. Ik laat het allemaal over aan mijn zaakwaarnemer. Nee, ik vraag er ook nooit naar", aldus Bergwijn. "Ik heb bij vlagen wel laten zien wat ik in mijn mars heb. Maar clubs kijken niet naar één wedstrijd, maar naar het hele seizoen."

De aanvaller is bezig aan een uitstekend seizoen en heeft nu al vergelijkbare cijfers qua doelpunten en assists waar hij vorig jaar het hele seizoen over deed. "Ik ben vanaf nu de eerste dag basisspeler. Ons spel is ook veranderd. Vorig seizoen stond ik gedurig naast Josh mee te verdedigen. Nu kom ik daar bijna nooit meer en hoef ik minder heen en weer te lopen", zo geeft hij aan. "Ja, het zou mooi zijn: een derde titel en misschien de Gouden Schoen. Maar dat is nog zo ver weg. We moeten gewoon naar onszelf kijken. Als we alles winnen is er niets aan de hand. Simpel, toch?"


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Weet er iemand waarom hij altijd zijn hand voor zijn gezicht doet als hij heeft gescoort, want dat ziet er zo raar uit naar mijn mening ? Waarom niet gewoon lekker juigen ? Lozano zie ik vaak wel leuk juigen.
 
8 maanden geleden
Dat is het straaltaal teken van de wijk waar hij in op groeide.
 
8 maanden geleden
Als ie voordat hij scoort ziet ie zijn doelpunt niet, lol?
8 maanden geleden
Heel stiekem hoop ik dat hij er nog een seizoen aan vast plakt. Bergwijn is een klasse speler, maar speelt eigenlijk niet eens constant goed. Dit is pas het eerste échte
seizoen waarin hij wat vaker zijn klasse laat zien. Voorheen was het maar mondjesmaat. Tegenwoordig vertrekken ze m.i. veel te vroeg naar het buiteland. Als ie dan toch moet vertrekken,dan wel een hele grote juten zak gevuld top de top met van die paarse briefjes! :P
 
8 maanden geleden
Ik hoop met je mee, maar als de grote bedragen komen dan krijgt zo'n speler zelf ook het gevoel van deze kans moet ik niet laten lopen. Met al die trappen die ze krijgen kan het ook opeens in één keer over zijn, bv Reis. Gelukkig kan PSV financieel nu weer goed betalen, nu ze uit de financiele problemen zijn.
 
8 maanden geleden
Ik denk dat Bergwijn een verstandige jongen is en heel goed nadenkt over zijn vervolgstap.
Hij weet en ziet ook dat velen voor hem te vroeg of juist een verkeerde keuze hebben gemaakt. Dat zie ik hem niet zo snel doen. Een route zoals Gini zou niet onverstandig voor hem zijn. Hij moet spelen om beter te worden. Hopelijk maakt hij volgend seizoen een juiste keuze...en blijft hij dus bij PSV! -:D -:D
8 maanden geleden
Zolang wij niet meedoen met de grote competities zullen Nederlandse clubs kweekvijvers zijn voor het buitenland. Wel oppassen voor euforie . Ik moet nog zien of de Ligt en Frenkie de jong slagen in het buitenland . De media blaast de zaak enorm op .Het zijn goede voetballers , steken wat meer boven de rest uit maar that's it .Ik hoop dat Steven zich dat ook realiseert . Het zou jammer zijn als hij op de bank in het buitenland terecht komt . Hij is nog te wisselvallig , zo ook Hirving.
 
8 maanden geleden
Lozano is al weken hopeloos....vindt hem echt minder. Malen zelfs beter maar die viel gisteren bar slecht in zeg.
Eerste doelpunt kwam door zijn balverlies. Ik vond PSV gisteren te slap in de duels. Guti ook dramatisch zeg.. die heeft vrijwel geen duel gewonnen.

Laatste nieuws