Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Dit keer viel de bal niet goed en scoren zij'

20 januari 2019 16:52

Denzel Dumfries werd op Fox Sports gevraagd of hij kon verklaren waarom PSV gelijkspeelde tegen Emmen. "Tot aan de 0-2 hadden we alles onder controle. Zij maken daarna een goede goal en op het laatst weet je dat het scrimmage gaat worden en die bal ergens gaat vallen. Dan hoop je dat die bal bij jou valt, maar dit keer viel hij niet goed en scoren zij", aldus Dumfries. "Ik miste zelf een grote kans. In de eerste helft hadden we het al op slot moeten gooien en dat hadden we ook in de tweede helft moeten doen. Dit keer zat de VAR ook niet mee, dat is jammer."

De rechtsback verweet het puntverlies niet aan een gebrek aan scherpte. "Tot aan 0-2 waren we gewoon scherp en hadden we de wedstrijd onder controle", zo gaf hij aan. "Zij maken de 1-2 op een voor hun gunstig moment en dan weet je dat je in de laatste minuten moet gaan vechten. Ongelukkig valt hij precies daar en kopt hij hem binnen."

Het vertrouwen bij PSV is er ondanks het puntverlies nog wel volop. "Nu zitten we verslagen in de kleedkamer, maar de titelstrijd gaat gewoon verder. We kijken met opgeheven hoofd verder naar alle wedstrijden", zei hij daarover. "Daarin gaan we vol gas geven. Nu is het zuur, maar we gaan vol gas geven om het recht te trekken."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws