Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Dit is onnodig. Je hebt de wedstrijd totaal onder controle'

20 januari 2019 16:59

In gesprek met Fox Sports was Mark van Bommel niet te spreken over hoe PSV de zege in Emmen weg gaf. "Dit is onnodig. Je hebt de wedstrijd totaal onder controle. Je moet eerder afstand nemen. Wij zijn daar zelf schuld. Na de 1-2 werden de afstanden alleen maar groter", aldus Van Bommel. "We hadden de wedstrijd op slot moeten gooien. Als je met 0-3 voorkomt, was het afgelopen."

De trainer van PSV was over een groot deel van de wedstrijd wel tevreden. "We hadden hartstikke goed gespeeld tot aan de 1-2. Daarna werden de ruimtes groter en kun je geen druk meer op de bal zetten. Dat kunnen we onszelf verwijten. Maar we hadden al ver van te voren afstand moeten nemen", zo gaf hij aan.

Gevraagd werd aan Van Bommel of het pure pech was dat PSV nog gelijkspeelde. "Als je de wedstrijd ziet, denk je dat PSV deze wedstrijd dik gaat winnen. Normaal gesproken is dat ook zo, maar nu kregen we twee goals tegen waar wij niet goed verdedigen", zei hij daarover. "Bij de eerste goal zag ik niet goed wat er gebeurde, maar bij de tweede is het gewoon alles of niets. De keeper er bij en dan valt hij verkeerd."




Tags

bommel afstanden emmen fox gelijkspeelde slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje