Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint na rust inhaalwedstrijd in Dordrecht

28 januari 2019 21:55

Jong PSV heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht weten te winnen. In het Riwal Hoogwerkers Stadion was de ploeg van Dennis Haar uiteindelijk met 1-3 te sterk. Jong PSV begon zwak aan de wedstrijd en stond al snel op achterstand, maar na rust kwam de ploeg uitstekend terug.

Al snel zorgde Mauro Junior vanaf de strafschopstip dat het gelijk werd en na een uur spelen zette Joël Piroe Jong PSV op voorsprong. Vlak voor tijd volgde het mooiste doelpunt van de wedstrijd toen invaller Lennerd Daneels vanaf eigen helft een solo opzette en op fantastische wijze voor de 1-3 eindstand wist te zorgen.

De wedstrijd tegen FC Dordrecht stond aanvankelijk gepland voor afgelopen vrijdag, maar vanwege de sneeuwval van vorige week kon de wedstrijd toen niet gespeeld worden en werd deze maandagavond gespeeld. Door de overwinning staat Jong PSV nu op de zesde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week maandag speelt het thuis tegen nummer zeven FC Oss.




Tags

jong dordrecht inhaalwedstrijd daneels hoogwerkers lennerd mauro opzette oss piroe riwal sneeuwval solo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
PSV 2 blijft het goed doen in de eerste divisie. Toch knap, zeker als je bedenkt hoe vaak ze met een andere samenstelling spelen en het verlies van enkele basisspelers in ogenschouw neemt.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Prima leerschool voor de jeugd de eerste divisie, waar in verhouding 'stevig hard werken' de boventoon voert boven het 'voetbal'.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage