Transparent
Inloggen
Sluiten

Trent Sainsbury en Aziz Behich ontbreken ook nog tegen Fortuna Sittard

29 januari 2019 08:32 - Eindhovens Dagblad

Mark van Bommel moet het aankomend weekend tegen Fortuna Sittard nog doen zonder de Australische internationals Trent Sainsbury en Aziz Behich. Zo weet onder meer het Eindhovens Dagblad te melden. Beide spelers waren met Australië actief op de Azië Cup, maar zijn inmiddels uitgeschakeld. De verdedigers hebben van Mark van Bommel een week vakantie gekregen en hoeven zich aanstaande maandag pas weer in Eindhoven te melden.




Tags

behich fortuna sainsbury trent bommel australie australische azie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Twee miskopen die ik toeschrijf aan zowel Van Bommel als John de Jong. Van Bommel heeft het niet goed gezien en John de Jong had nooit moeten accepteren dat een trainer zomaar twee spelers meeneemt zonder dat er een uitgebreid scoutingsrapport is. Dat had Marcel niet laten gebeuren. Maargoed, John moet ook nog leren.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Behich sowieso een missertje.
Sainsbury is gehaald als nuttige backup en in die rol doet hij het naar verwachting.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Waar haal jij vandaan dat er geen uitgebreid scoutingsrapport van was??
+1/-1

 
5 jaar geleden
Op deze uitspraken van Marcel Brands enkele weken geleden in een interview: "Mark zou me op een goede manier ook veel meer energie kosten, hij wil zich ook overal mee bemoeien. Soms is dat goed, soms wat minder. Toen ik er zat, kwamen er bijvoorbeeld geen spelers binnen die niet op de lijst stonden en die de scouting niet had gezien. Dat is nu voor het eerst wél gebeurd."

"Is ook een les van de wisseling van de wacht", vult Brands aan, die onder meer op vleugelverdediger Aziz Behich lijkt te doelen. Van Bommel kent de Australiër van de nationale ploeg. "Dat gaat John de Jong geen tweede keer doen."
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
5 jaar geleden
@Shevchenko, mee eens, Misschien keek TD De Jong nog wat tegen Van Bommel en Van Marwijk op, en is hij er in mee gegaan omdat het interantionals waren. tav Sainsbury heb ik het idee dat die nog wel nuttig kan zijn nu Isimat weg is, maar Behich is volgens mij echt een complete miskoop. Deze zomer beide verkopen als het kan.
+2/-0

5 jaar geleden
Waarom is het zo stil rond Romero?
+1/-1

 
5 jaar geleden
Die is in alle stilte Argentinië U20 naar de finale aan het helpen. Raar dat er niks over wordt bericht.
+2/-0

5 jaar geleden
Wat een nieuws net als we deze nodig hebben tegen Fortuna.....
+1/-0

5 jaar geleden
Behich zeer slechte verdediger, echt een miskoop. Wat Sainsbury betreft, lopen er in de eredivisie wel meerdere rond. Totaal geen meerwaarde.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage