Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Het is mooi dat je voor een club honderd goals mag maken'

3 februari 2019 17:31

In gesprek met Fox Sports was Luuk de Jong blij dat PSV met ruime cijfers wist te winnen. "In de eerste helft hadden we het bij fases een beetje lastig, maar komen we er wel makkelijk doorheen. Zij komen dan met tien man en in de tweede helft win je overtuigend", aldus De Jong. "Ook in de eerste helft was het goed. Zij krijgen daardoor ook een rode kaart omdat je de hele tijd blijft drukken. Op het einde waren we alleen slordig en dat moeten we ons kwalijk nemen. In de tweede helft hebben we het heel goed uitgespeeld."

De aanvoerder was ook blij met zijn honderdste doelpunt voor PSV. "Het is mooi dat je voor een club honderd goals mag maken", zo gaf hij aan. "Iedere kans die je krijgt wil je scoren. Dit is mijn vijfde seizoen bij PSV en dan honderd goals. Dat is heerlijk natuurlijk. Ik weet niet hoeveel er precies op dat lijstje staan, maar het is mooi dat ik er tussen mag staan. Het is ook belangrijk dat je die goals maakt voor het team en dat we de wedstrijden winnen."

De blessure van Steven Bergwijn was wel een flinke smet voor PSV. "Dat is wel balen. Ik weet nog niet precies wat er aan de hand is", zei hij daarover. "Je weet dat je in een seizoen blessures en schorsingen krijgt. Het is heel zuur voor Stevie, maar we hebben een team staan met jongens die er ook in komen. Die het ook vandaag moeten doen. Complimenten voor Gakpo hoe hij er in komt, dat is heerlijk. Het gebeurt altijd in een seizoen, maar we hopen dat Stevie zo snel mogelijk weer fit is. Hij is natuurlijk een geweldige speler."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bergwijn fox gakpo honderdste smet zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje