Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Dit is een droomscenario'

3 februari 2019 17:40

Cody Gakpo was in gesprek met Fox Sports blij met hoe het ging met de ploeg na zijn invalbeurt. "Na de eerste helft hebben we het goed opgepakt. 5-0, dat is prima", aldus Gakpo. "Ik heb niet echt een opdracht meegekregen toen ik inviel. Ik moest gewoon doen waar ik goed in ben."

De aanvaller maakte al snel zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. "Het is mooi om hem zo te maken. Ik ben er blij mee", zo gaf hij aan. "Hij zat er lekker in. Nu ik hem zo zie is hij nog mooier dan in mijn gedachten. Angelino liep er om heen, dus de back moest kiezen. Ik ging naar binnen schoot in de lange hoek."

Gakpo kreeg de vraag of hij nog last van spanning had toen hij in het veld kwam. "Gezonde spanning altijd voor iedere wedstrijd, maar voor de rest geen extra spanning. Gewoon lekker voetballen en doen waar je goed in bent. Proberen om rendement te halen en dat is gelukkig vandaag gelukt", zei hij daarover. "In de thuisbasis, het stadion. In je eigen stad. Dat is altijd mooi natuurlijk. Dit is een droomscenario."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws