Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Dit is een droomscenario'

3 februari 2019 17:40

Cody Gakpo was in gesprek met Fox Sports blij met hoe het ging met de ploeg na zijn invalbeurt. "Na de eerste helft hebben we het goed opgepakt. 5-0, dat is prima", aldus Gakpo. "Ik heb niet echt een opdracht meegekregen toen ik inviel. Ik moest gewoon doen waar ik goed in ben."

De aanvaller maakte al snel zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. "Het is mooi om hem zo te maken. Ik ben er blij mee", zo gaf hij aan. "Hij zat er lekker in. Nu ik hem zo zie is hij nog mooier dan in mijn gedachten. Angelino liep er om heen, dus de back moest kiezen. Ik ging naar binnen schoot in de lange hoek."

Gakpo kreeg de vraag of hij nog last van spanning had toen hij in het veld kwam. "Gezonde spanning altijd voor iedere wedstrijd, maar voor de rest geen extra spanning. Gewoon lekker voetballen en doen waar je goed in bent. Proberen om rendement te halen en dat is gelukkig vandaag gelukt", zei hij daarover. "In de thuisbasis, het stadion. In je eigen stad. Dat is altijd mooi natuurlijk. Dit is een droomscenario."




Tags

gakpo cody droomscenario angelino eredivisie fox inviel thuisbasis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage