Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Voor mij telt eerst maar één ding: het kampioenschap met PSV'

4 februari 2019 04:36

Ook in gesprek met De Telegraaf gaf Luuk de Jong aan erg blij te zijn dat hij de grens van honderd doelpunten voor PSV heeft bereikt. "Het is toch heel speciaal om zoveel doelpunten te maken voor één club", aldus De Jong. "Het is een teken dat ik belangrijk ben geweest met doelpunten en assists en dat we prijzen hebben gepakt. Elke speler heeft wel een periode dat het wat minder gaat, maar daar moet je doorheen knokken en terugkomen."

Welk doelpunt de mooiste was, was voor de aanvoerder een makkelijke keuze. "Dat was de omhaal, eerder dit seizoen tegen SC Heerenveen. In mijn hele carrière was dat wel de mooiste tot nu toe", zo gaf hij aan. "Maar ook de hattrick tegen Feyenoord in mijn eerste seizoen zal me altijd bijblijven."

De Jong is bovendien hard op weg om topscorer van de Eredivisie te worden. De spits heeft echter een ander doel. "Voor mij telt eerst maar één ding: het kampioenschap met PSV", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bijblijven eredivisie feyenoord hattrick heerenveen telegraaf topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage