Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bekijkt van dag tot dag inzetbaarheid van Steven Bergwijn

4 februari 2019 19:44 - PSV.nl

Via de officiële website laat PSV weten dat het van dag tot dag zal kijken naar de inzetbaarheid van Steven Bergwijn. Dat is gebleken uit nader medisch onderzoek. De aanvaller viel in het duel tegen Fortuna Sittard geblesseerd uit met een op het oog zware blessure. Een dag later blijkt dat mee te vallen.

Meer op PSV.nl




Tags

bergwijn fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Als dit maar niet zo'n geval wordt waarbij we straks achteraf moeten concluderen dat ze hebben liggen slapen bij de medici.
+3/-0

5 jaar geleden
Ik vind dat PSV op hun website maar een raar statement afgeeft met "De uitkomst van nader medisch onderzoek naar de blessure van Steven Bergwijn heeft geleerd dat zijn inzetbaarheid voorlopig van dag tot dag bekeken moet worden." Elke blessure kan je van dag tot dag bekijken. Ook bij een breuk kan je van dag tot dag bekijken hoe het gaat. Kan PSV hun supporters niet iets beter informeren ? Na 24 uur en medisch onderzoek zullen ze bij PSV toch wel meer weten dan dat het van dag tot dag bekeken moet worden ?
+3/-1

5 jaar geleden
Denk dat er gewoon bijna niks aan de hand is, maar ja, sta je een beetje voor lul he als je met een brancard het veld af gaat en vervolgens niks blijkt te mankeren. Niks ten nadele van Steven hoor, hij had wel degelijk heel veel pijn zo het leek zondag.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Veel pijn en het leek er ook nog eens op alsof zijn kuitbeen gebroken was. Kijk maar eens naar zijn reactie toen de verzorger in zijn kuitbeen kneep/aan zijn kuitbeen voelde...
+1/-0

5 jaar geleden
Ik hoop inderdaad dat het meevalt voor Steven (en voor ons) maar ik vrees dat niet helemaal duidelijk is waar hij last van heeft en dat dit een traject van maanden gaat worden: half wedstrijdje spelen maar dan toch weer een terugslag, twee weekjes eruit met rust, langzaam opbouwen, oefenpotje spelen en toch weer last gekregen, etc., etc.
+2/-0

reactie verwijderd

5 jaar geleden
Geheimzinnigheid troef dus weer. Tot zover het stopwoordje van Ome Toon: transparantie. Nou heb ik in de regel al nooit bijster veel vertrouwen in onze medische staf. Aan de ene kant geen nieuws goed nieuws, aan de andere kant toch weer die twijfel, net als (vorige week) met Chucky. Hopelijk kunnen beiden meedoen de komende belangrijke wedstrijden. Steven doet het goed tegen Utrecht, 3x op rij gescoord en niet van die beroerde goals ook!
+1/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom geen vertrouwen in de (huidige) medische staf? Ik ben me niet bewust van onnodig langdurige blessures of overdreven veel blessures. Dus zoveel reactief als preventief lijkt mij de medische staf prima op orde.

De 'geheimzinnigheid' is wel irritant. Een duidelijke blessure (botbreuk, kruisbanden e.d.) zal wel gemeld worden. Dus wat we te horen hebben gekregen is feitelijk ook hoe de situatie is. Een blessure waarbij niet precies duidelijk is wat het is en hoe lang het gaat duren.

PS Come on Millwall ;)

Remember?
https://youtu.be/1fxluUEjcXYlink
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Het is mij opgevallen dat hij na de winterstop andere dingen doet dan voorheen. Opeens wil hij veel ballen onder zijn voeten meenemen. En ineens heeft hij een kuitblessure.
+1/-0

5 jaar geleden
Komt vooral door de privacywet dat clubs geen details meer naar buiten brengen over blessures van spelers. Wat me meer bezighoud is hoe de blessure tot stand kwam. Ik had niet het idee dat Steven echt lekker in de wedstrijd zat. Er mislukte nogal wat. Ik wil het geen vormcrisis noemen, maar hij miste naar mijn mening duidelijk de scherpte die hij normaal wel heeft. Vaak zie je dat juist dan spelers blessures oplopen.
+1/-0

 
Proff Voetballers zijn publieke figuren toch? Privacy is voor prive leven, simpel dus, wat de supporter aangaat hoort naar buiten te komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje