Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil langer door met Jong PSV-trainer Dennis Haar'

5 februari 2019 16:18 - Eindhovens Dagblad

Als het aan PSV ligt blijft Dennis Haar langer aan de club verbonden. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het contract van de trainer van Jong PSV loopt na dit seizoen af. PSV is tevreden over zijn werk en heeft een positief signaal afgegeven. Later deze maand wordt er verder gepraat over een mogelijke contractverlenging.

Haar kwam in de zomer van 2017 naar PSV, nadat hij elf jaar in de jeugdopleiding van AZ had gewerkt en ook zes jaar lang assistent-trainer van het eerste elftal was geweest. In zijn eerste seizoen werd Jong PSV onder zijn leiding vijfde. Dezelfde positie die de ploeg ook nu bekleedt.

Meer op Eindhovens Dagblad


Tags

jong afgegeven bekleedt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prima trainer, gewoon voor 5 jaar vastleggen kan heel goed met teleurgestelde spelers omgaan en kan de spelers uitstekend motiveren!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zag het dank je. Denk dat John de Jong eerst even wat probleem dossiers moet gladstrijken alvorens er weer uitgaven van dergelijke omvang gedaan zullen worden. Pereiro moet verlengen of verkocht worden, Ramselaar moet verkocht worden, onderhandelingen met Rosario, Pereiro, Schwaab en vele anderen om over Luckassen etc maar te zwijgen. Komende maanden enorm veel werk te verrichten onze nieuwe TD.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daar wordt ie ook voor betaald.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het verlengen van het contract van Pereiro zal een drama gaan worden. Daar zitten makelaars aan vast die elke vorm van chantage niet schuwen. Brands moest door zijn financiele man rustig worden gehouden om hem naar Ehv te halen. Kan je je nog herinneren dat ze in Ehv het nog dagen uitstelde omdat ze een extra beloning wilden hebben ? Rosario en Schwaab zal wel gaan lukken als Schwaab wil blijven. Ik ben wel positief over de jeugdige aanvallers van PSV. In dat opzicht hoeft PSV de komende jaren steeds minder te gaan kopen, omdat ze toch al bij PSV spelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Reële trainer. Komt goed over in de media. Prima vent. Inderdaad leg hem vast voor vijf jaar en ben van het gezeur af.
+1/-0

1 jaar geleden
5 jaar vastleggen voor een trainer van Jong PSV lijkt me niet ideaal.
Goede trainer en ook prima om wat vastigheid te hebben maar denk dat je als trainer van Jong PSV ook de ambitie moet hebben om door te groeien. Die motivatie, in combinatie met het vertalen van PSV jeugd beleid is een goede mix.
2-3 jaar contract, niet inslapen.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

anti boscagli bruma daguardo dumfries dumoulin emmen fox hans hendrix ihattaren jong kraay mik mvogo nos pogacar recept redwhitestripes roger roglic romario romero rosario samenvatting schmidt tour unnerstall wethoudervanjuine zahavi