Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Ramselaar: 'PSV wilde een aardig bedrag voor iemand die een half jaar niet speelde'

9 februari 2019 00:01 - Fox Sports

In gesprek met Fox Sports gaf Bart Ramselaar aan dat het voor hem lastig was om afgelopen transferperiode te vertrekken bij PSV. "Er speelden een aantal dingen, maar het was moeilijk. PSV wilde me alleen verkopen en alleen voor een aardig bedrag voor iemand die een half jaar niet heeft gespeeld", aldus Ramselaar. "Maar dat is aan de club. Misschien dat dat clubs heeft laten afschrikken."

De middenvelder zag zelf af van een overstap naar het Belgische Sint Truiden. "Met alle respect voor die club, maar dat is niet het niveau waar ik naar toe wil", zo gaf hij aan.

Ramselaar vindt het moeilijk om zich op te moeten laden voor de komende seizoenshelft. "Natuurlijk is dat moeilijk. Je wilt op het hoogste niveau spelen. Maar als dat niet kan, is het belangrijk dat ik fit blijf en fit wordt. Dan kan ik hier bij Jong PSV ook spelen", zei hij daarover. "Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar dat ik niet tevreden ben weet iedereen. Ik train goed en ik train hard. Meer kan ik niet doen. Als het aan mij ligt, sta ik dit seizoen nog in PSV 1. Maar niet iedereen denkt daar zo over."

Meer op Fox Sports


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ramselaar is een behoorlijke voetballer, maar er zijn bij PSV nu spelers die beter zijn dan hem. Als zowel Bergwijn als Lozano tegen Utrecht niet mee kunnen spelen, dan zou hij nog van waarde kunnen zijn. Ik snap wel dat PSV nog een redelijk bedrag voor hem wil hebben.
7 maanden geleden
Tsja, Bartje is zelf ook behoorlijk kieskeurig geweest door een ploeg die op het moment vijfde in België staat zomaar weg te wuiven. Pot verwijt de ketel.
 
7 maanden geleden
Kieskeurig?
Zou je me kunnen uitleggen waarom je dat vindt?
Omdat er één club is geweest die concreet is geworden moet ie maar gelijk toehappen?
 
7 maanden geleden
Ik vind zijn instelling verre van fatsoenlijk, die gekke kraai probeerde gisteren ook nog wat olie op het vuur te gooien met dat strafschop incident. Hoe kan je nou zeggen dat je werkgever teveel voor je vraagt, als Sint Truiden wel bereid is dat te betalen. Bartje vind zichzelf te groot, wat een zelfoverschatting.
 
7 maanden geleden
Zo slecht is hij ook weer niet en PSV hoeft natuurlijk niet elke speler voor een appel een ei weg toe doen. Pech voor hem, begrijpelijk vanuit de club.
7 maanden geleden
Hoewel Bart een goede speler is, zie ik hem niet meer basisspeler zijn bij PSV. Deels omdat hij niet eerste of tweede keus is bij het huidige systeem. Deels doordat hijzelf met de verkeerde energie rondloopt. Lijkt sterk op een herhaling van Maher. Die knop moet hij zelf omzetten. Maar gebruikelijk gebeurt dat pas na vertrek.
7 maanden geleden
Niet goed genoeg en daarnaast waardeloze mentaliteit. Zou wat harder moeten werken i.p.v. zeuren. Nog zo'n forse miskoop van Brands. Proberen er nog wat voor te vangen en anders afschrijven in zomer.
 
7 maanden geleden
Mentaliteit en uitstraling is inderdaad een probleem. Hoewel hij welwillend is en goed reageerde op spelen bij Jong PSV. Een miskoop van Brands vind ik te ver gaan. Al heeft Brands wel altijd een zwak voor karakters als Maher en Ramselaar gehad. Soms pakt dat goed uit, soms ook niet.
7 maanden geleden
Wordt onderhand een beetje vervelend onze ramselaar ,heeft de boot gemist niet goed genoeg.Kan naar andere club daar nieuwe kansen maar te min voor hem pffff
Kan zich niet opladen en dat voor een kei mooi loon bij een mooie club die alles voor hem doen ,mogen we ook al niets of weinig voor hem terug vragen triest ,lekker op de tribune laten zitten het gehad met bart past niet bij ons psv.....
reactie verwijderd

Laatste nieuws