Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Gelukkig hebben we het nog recht getrokken en een punt gepakt'

10 februari 2019 21:30

In gesprek met Fox Sports gaf Luuk de Jong aan vooral te balen van het spel voor rust. "We stonden op een 2-0 achterstand, terwijl we het betere van het spel hadden. We kwamen er alleen moeilijk doorheen omdat zij het achterin heel compact hielden", aldus De Jong. "Dan komen zij op 1-0 door een corner en de 2-0 door een uitbraak. Dat waren de eerste twee kansen die ze kregen en die zitten dan ook. Dat mag niet gebeuren. Maar in de eerste helft deden we het zelf ook niet goed."

De aanvoerder baalde dat hij geen strafschop kreeg. "Er wordt gezegd dat je iemand niet vast hoeft te pakken aan zijn shirt. Maar het is twee keer het geval bij mij dat hij aan mijn shirt hangt. Je kunt ook van elkaar afblijven", zo gaf hij aan. "Op het laatst moet ik ook een vrije trap krijgen. Hij trekt bijna mijn shirt uit. Het is moeilijk voor een scheidsrechter. Een penalty daar of niet, een VAR-moment daar of niet. Het was niet makkelijk voor ze moet ik zeggen."

De Jong was het niet eens met de opmerking dat PSV een punt gewonnen had. "Je wil het gewoon op acht punten zetten. Daar baal je nog het meest van", zei hij daarover. "Er had veel meer ingezeten. Daarom is het zonde dat je meteen 2-0 achter komt. Gelukkig hebben we het nog recht getrokken en een punt gepakt."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong afblijven baalde compact fox ingezeten uitbraak var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje