Transparent
Inloggen
Sluiten

Jimmy Floyd Hasselbaink: 'Ik wil weten welke dokter Steven Bergwijn heeft'

11 februari 2019 08:51 - VTBL

Zondagavond werd in het programma VTBL op RTL 7 vraagtekens gezet bij de pijngrens van Steven Bergwijn. Volgens de analisten aan tafel is het vreemd dat als je op het oog zwaar geblesseerd van het veld wordt gedragen, dat je dan drie dagen later alweer kan trainen. "Ik wil weten welke dokter hij heeft. Het is een speler die een buitenspeler is. Hij zal veel getackeld gaan worden, dus zijn pijngrens moet behoorlijk hoog zijn", aldus Jimmy Floyd Hasselbaink. "In Engeland zou hij hiervoor slechte publiciteit krijgen. Ik zegt niet dat hij niet heel veel pijn had. Maar als het na drie dag over is en je weer kan trainen..."

Hasselbaink ging verder: "Kijk, ik ben blij voor hem. Zulke spelers wil je zienop het veld. Hij is een belangrijke speler voor het Nederlands elftal en je wil niet dat hij lang uit de roulatie is. Dus hartstikke blij. Maar wel heel raar."




Tags

hasselbaink bergwijn dokter floyd jimmy pijngrens engeland getackeld publiciteit vtbl zienop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jimmy Floyd ontkracht wel lekker altijd elke zin die hij begint. Veel woorden, weinig tekst. Over Stevie: het is nou niet alsof hij er wekelijks makkelijk uitligt, dus ach.
+1/-1

5 jaar geleden
Jimmy --kampioen open deuren intrappen---Floyd Hasselbank, die? Jezus wat heeft Bergwijn eraan te winnen om zich aan te stellen? was toch geen reden om een blessure te faken.....
+3/-0

Doctor Floyd heeft gesproken, maar helemaal niks gezegd. Ik vraag me af wat hij wel wil zeggen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Precies, wat een quatsch spreekt die man. Vreemd dat hier überhaupt een topic aan gewijd wordt. Maakt toch niets uit wat voor een blessure er was, of misschien wel helemaal niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Wat die man op TV, in een praatprogramma heeft te zoeken is mij nog een raadsel. Inderdaad kampioen open deuren in trappen. Wanneer hij aan het woord is zie je de rest van de tafel ook vaak kijken en zitten wachten tot hij zijn punt maakt, maar die komt dan niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Omdat er belangrijkere dingen zijn dan dom gespeculeer van analisten op tv, even iets off topic.

Supporters.nl jullie komen regelmatig met goede polls die vragen om aanvullende reacties. Ook nu weer met de vraag over winst in de komende twee wedstrijden. Is het mogelijk om een reactiemogelijkheid open te zetten onder de polls? Alvast bedankt.
+1/-0

Jimmy heeft het geluk dat hij wat kon voetballen, voor de rest denk ik dat deze jongen helemaal niks in zijn reepje heeft, hij meent ff Steven te kak te zetten maar verzacht het zelf om zo zijn eigen in een evt te verdedigen positie te plaatsen, kan die altijd zeggen: Ja dat bedoel ik.
+2/-0

5 jaar geleden
Net als bij vd Gijp klinkt er bijna teleurstelling uit dat een speler niet zwaar geblesseerd is. Wat een uitschot zijn deze figuren toch!
+2/-1

5 jaar geleden
Nou toen ik hem zag liggen en kermen van de pijn dacht ik ook die leeft niet lang meer
+2/-0

5 jaar geleden
Een beknelde zenuw kan behoorlijk pijn doen!
+2/-0

 
5 jaar geleden
Ik denk dat er ook iets fors mis was tav een zenuw die geraakt is. Waarschijnlijk zijn ze enorm geschrokken en hebben ze toen forse voorzorg-maatregelen getroffen. Achteraf ziet het er overdreven uit om zo van het veld te worden gedragen, maar als er echt iets was gebroken, en ze hadden niet zorgvuldig gehandeld, dan hat PSV daar weer veel commentaar op gekregen. De grote fout is dat PSV pratisch niks geeft gecommuniceerd. Dan vraag als als top-club om 'spook-verhalen'.
+1/-0

5 jaar geleden
Heerlijk dit, toch? Zodra ze een Hilversum beginnen te zeiken op PSV, weet je dat het kampioenschap aanstaande is :)
+3/-1

 
Ja, de rest kan naar het kampioenschap Floyten.
+4/-1

reactie verwijderd

Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Deze floyd heeft nooit een topclub gehad. Dat deze blindganger een podium krijgt. Kon er geen hout van, dat zal wel zijn frustratie zijn.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Valt wel mee toch? Bijvoorbeeld een hattrick met Chelsea tegen Spurs (hadden wij ook goed kunnen gebruiken), of een goaltje tegen Barcelona (hadden wij ook goed kunnen gebruiken).
+2/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Hij zegt niks raars, ik vond t ook opmerkelijk dat Bergwijn niets bleek te mankeren. That's all.
+2/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Ach Jimmy , iedere week zie ik stervende zwanen op het voetbalveld . Vooral Dusan Tadic kermen van de pijn maar zodra hij een vrije trap versiert loopt hij weer als een gek . Dat vind ik nou raar dat noem ik schwalbe ! En die heeft niet eens een doctor nodig.
+3/-0

 
Het ging niet eens om een vrije trap te versieren oid, dus pijn moet ie hebben gehad,dan hoeft geen Jimmy twijfels hierover te zaaien, Jimmy heeft idd iets gepresteerd en daar kan ie trots op zijn, maar om bij de eerste gelegenheid op tv al leuk of interessant te gaan doen over de rug van een ander? Schei toch uit.
+1/-0

5 jaar geleden
Steven had 'n beknelde zenuw in zijn kuit?
Zenuwpijn is de ergste pijn die er is ????
+2/-1

 
5 jaar geleden
Dit dus. Hoe intelligent moet je zijn om dit even op te zoeken op internet...
Maar goed, als ik maar iets bijdehands kan roepen. En niemand van die prutsres die er omheen zitten die er blijkbaar ook maar een klein beetje van heeft gesnapt.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Idd daar kan ik van meepraten , in mijn rug. Zodra de beknelling verholpen is , is de pijn meteen weg . Je weet niet wat je meemaakt. De doctor is een neuroloog Jimmy.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik heb ook 'n beschadigde zenuw in onderrug door mislukte hernia operatie....
De hele dag door pijn maar bij mij kunnen ze er niks aan doen ????
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Schoenmaker houd je bij je leest, zou ik zeggen. Mooi dat het, net als bij Hirving, meeviel met Stevie. Al vond ik de algehele paniek op zondag dus al uiterst voorbarig. Ik ga in de regel niet mee met zulk opportunisme. Overigens wel een fijne aanvaller destijds, Floyd, met name in Engeland. Maar in z'n algemeenheid vraag ik mij serieus af er nog plaats was voor een nieuw voetbalopinieprogramma (3x woordwaarde). En dan zie je de cast van HMBRT en dan weet je meteen al in welke hoek we zitten. De Waasjes & Heerschopjes, brrrrrr!
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage