Transparent
Inloggen
Sluiten

Jochem Kamphuis fluit uitwedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen

12 februari 2019 12:10 - KNVB.nl

De KNVB heeft Jochem Kamphuis aangesteld om sc Heerenveen - PSV in goede banen te leiden. Kamphuis floot dit seizoen al twee keer eerder een wedstrijd van PSV. Dat deed hij in de thuiswedstrijd tegen Willem II, die met 6-1 werd gewonnen, en in de uitwedstrijd tegen FC Emenne, waar PSV met 2-2 gelijkspeelde.

Siemen Mulder is aangesteld als de VAR.

Meer op KNVB.nl




Tags

kamphuis heerenveen jochem emenne gelijkspeelde knvb mulder siemen var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
De komende twee wedstrijden gaan bepalen of Ajax weer terugkomt in de titelstrijd. Bij overwinningen op Heerenveen en Feyenoord staat PSV er heel riant voor. Eigenlijk heb je minimaal 4 punten nodig uit deze wedstrijden, bij voorkeur uiteraard 6. Ajax zal eenvoudig winnen van NAC, maar kan zich misschien verslikken in Den Haag.
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden
PSV zal de komende twee wedstrijden 6 punten moeten halen anders zie ik het somber in. Afgelopen 4 wedstrijden erg matig psv . Wat me zorgen maakt zijn de buitenspelers. Zijn helemaal niet meer zo beslissend als voor AZ. Zowel Bergwijn als Lozano zit in een dip. Gelukkig komt Gakpo eraan, want met hem erbij ging het plots lopen tegen Utrecht. Maar het team onder ons verprutst ook van alles
+1/-1

5 jaar geleden
Ik zie het niet zo somber in tav de vorm van PSV. Utrecht maakte vroeg een doelpunt via een corner zodat ze daarna zeer compact konden gaan staan. Als je daarna nog een counter tegen krijgt dan kom je echt in een lastige situatie. Toch zijn ze nog op 2-2 terug gekomen, dus er moeten ook veel dingen wel goed gaan. Ik ben voorstander van het verdedigende blok met vier verdedigend ingestelde voetballers. Dat kan prima als de backs voorzetten geven, of een mooie pass geven, Luuk de Jong ballen neer legt, en Pereiro, Bergwijn en Lozano creatief genoeg zijn. Het was een wonder dat ze beide mee konden doen, en ze waren dus vast nog niet 100%. Bergwijn zal over een week al wel weer een stuk beter zijn. Nu maar hopen dat Ajax tegen Real niet opeens weer goed gaat voetballen, en ze nog een paar weken in hun vorm-dip blijven.
+2/-0

5 jaar geleden
Heerenveen uit, ze hebben een aantal hele leuke voetballers, waaronder onze eigen Sam Lammers.Groot voordeel voor PSV is dat ze volgens mij altijd willen voetballen, meer ruimte voor PSV dus dan tegen bijvoorbeeld Utrecht en dan hebben wij met Luuk, Stevie en op't moment in mindere mate Lozano meer kwaliteit. Kan zomaar eens een 3-6 worden ofzo. Al ben ik mij wel degelijk bewust van de slechte reeks in Heerenveen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Heerenveen is niet meer een ploeg zoals 5 en 10 jaar geleden. Bij Heerenveen-uit denk je aan een zeer lastige pot voetbal, maar door het beleid daar is het niveau steeds wat gezakt. Staan nu net boven de degradatie-streep op plek 15.
+1/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage