Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maximiliano Romero sluit dinsdag weer aan bij PSV'

15 februari 2019 08:14 - Erik van Haren

Vanaf aanstaande dinsdag zal Maximiliano Romero weer aansluiten bij de selectie van Mark van Bommel. Dat weet De Telegraaf-journalist Erik van Haren te melden via Twitter. Romero ontbrak afgelopen weken, omdat hij met Argentinië onder 20 deel nam aan het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 20.

Mogelijk zal PSV Romero ook in de voorbereiding op het nieuwe seizoen moeten missen. Door de tweede plek van Argentinië hebben ze zich gekwalificeerd voor zowel het WK onder 20 als voor de Pan-Amerikaanse Spelen. Het WK vindt direct aansluitend op het seizoen plaats in Polen, waarbij de finale wordt gespeeld op 15 juni. De Pan-Amerikaanse Spelen worden in juli en augustus gespeeld.




Tags

romero maximiliano argentinie pan aansluitend bommel gekwalificeerd polen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Blij om te horen dat hij weer op de weg terug is (letterlijk en figuurlijk). Dit seizoen is een grote teleurstelling geweest door allerlei blessures. Nu hij weer fit is/lijkt, hoop je dat hij er volgend seizoen vol voor kan gaan. Als ik dan nu al weer lees dat hij misschien ook al weer de voorbereiding op het nieuwe seizoen mist, dan moet ik toch even zuchten.
+1/-0

5 jaar geleden
Zal tijd worden. Een smak geld voor een speler die nog alles te bewijzen heeft.
+1/-0

 
En dat Romero's blessures hem en PSV dwars hebben gezeten ala, maar om nou alweer te moeten horen dat hij binnenkort in goede gezondheid weer niet beschikbaar zal zijn is wel kut voor PSV, van mij mag hij gratis zijn contract met een seizoen verlengen, heeft een riant salaris inmiddels op zijn rekening, mag best iets tegenover staan.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Wanneer zou hij niet beschikbaar zijn Por? Tijdens hef afsluitende pretreisje op de boot van Robert van der Wallen ter gelegenheid van de nieuwe titel?
+1/-2

5 jaar geleden
Benieuwd of ie nog wat toevoegd resterende wedstrijden!
+1/-0

5 jaar geleden
De Fifa plant met het WK onder 20 en de Pan-Amerikaanse spelen allemaal wedstrijden om geld te verdienen, terwijl die spelers bij hun club zouden moeten zijn. Als één ding voor Romero van groot belang is dan is het dat hij de gehele voorbereiding van PSV meemaakt en hij zich naar een basisplek knokt. Anders krijgt hij hetzelfde probleem als Guti, die binnen kwam terwijl het team al was ingespeeld. Als Bergwijn en Lozano vertrekken dan zou hij een van de nieuwe creatieve spelers kunnen worden, eigenlijk 'moeten worden' gezien de prijs die PSV voor hem heeft betaald.
+2/-0

 
Dat is dus ook mijn kijk der op, dat bedoel ik Tony.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage