Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Je moet de talenten ook inbrengen als het moet bij een achterstand'

16 februari 2019 08:53 - Eindhovens Dagblad

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel aan dat hij niet bang is om de talenten van PSV ook in te brengen op moment als het lastig gaat op het veld. Dat deed hij dit seizoen al eerder met onder meer Dante Rigo tegen Fortuna Sittard en Michal Sadílek tegen AZ en na de winterstop met Cody Gakpo en Mohammed Ihattaren. "Je moet ze niet alleen inbrengen bij 3-0 voor, maar ook als het moet bij een achterstand of net een fase waarin het kantje boord is", aldus Van Bommel, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Van Bommel ging verder: "Ze stuwen elkaar op de trainingen naar een bepaalde hoogte. Het maakt niet uit of ze 16, 17, 19 of 20 zijn. Als ze erin moeten, moeten ze erin. Daar moeten ze mee omgaan. Ze moeten mentaal sterk zijn. ,Ik zit hier al een aantal jaren en heb met veel spelers al samengewerkt. Soms zijdelings, soms heel intensief."




Tags

bommel boord cody fortuna gakpo ihattaren kantje rigo sadilek samengewerkt stuwen zijdelings

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als die talenten voor meer creativiteit zorgen en een gat in de bus kunnen vinden dan is dat ook logisch. Ik vind het wel mooi dat Van Bommel ze er ook in moeilijke situaties in durft te brengen. PSV kan de talenten een mooi verhaal vertellen dat ze echt een plan met hun hebben, maar die talenten voelen dat pas echt als ze zien dat ze zelf of hun collega's ook echt worden ingebracht.
+6/-0

5 jaar geleden
we hebben nu gezien dat de talenten beter zijn dan de basis 11!
Zet die er aankomende weken eens in van het begin!
+1/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Tegen ploegen die tegen PSV voorstaan zoals Utrecht en Heerenveen en dan met 10 man zich terugtrekken... moet je verdediger Viergever of Schwaab eruit halen en een middenvelder of aanvaller erbij zetten.
Het is onzin om dan met een voltallige verdediging te blijven spelen... terwijl je voorin een extra man hard nodig hebt.
+2/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Daarom kwam Malen ook voor Schwaab, denk ik
+1/-0

5 jaar geleden
Hebben we ook nog een talentvolle keeper ? Ja, Unnerstall, maar is nog niet beschikbaar. Wat is die Zoet onzeker. Het eerste doelpunt had hij zeker moeten hebben. Waarom Pereiro wisselen ? Een van de betere spelers.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik ben nooit zo'fan van Pereiro maar ik had hem gisteren niet gewisseld, ook Lozano had ik nog ff laten staan...Ik snap de hype omtrent Ihattaran niet helemaal ik word er niet warm van voorlopig van Gakpo daarentegen wel...
+3/-0

5 jaar geleden
Mark van Bommel zijn wisselbeleid is schandalig. Hij krijgt veel te veel lof voor het brengen van talenten. Maar er is maar een handvol fans die dit opmerken. Waarom wisselde hij gisteren Pereiro? Dat sloeg toch nergens op? Iedereen speelde slecht, maar Pereiro is een van de weinige spelers op het veld die met zijn individuele kwaliteiten een goal kan scoren. Waarom laat je zowel Hendrix als Rosario staan? Je hebt geen twee stofzuigers nodig die beiden geen goals scoren of assists leveren. En zéker niet bij een achterstand. Dan haal je verdomme toch een van hen eruit en zet je er nóg iemand in die kan scoren, dan haal je niet een speler eraf die juist wél kan scoren. Tsjonge jonge jonge. En dan een paar dagen van te voren verkondigen dat PSV beter speelt dan voor de winterstop. We hebben nog geen enkele wedstrijd goed gespeeld. De uitslag tegen Fortuna was zeer geflatteerd. Niet voor niets kreeg het team een fluitconcert in de eerste helft en in de rust voor het alleen maar rondspelen van de bal achterin. Ik erger me al weken mateloos aan het wisselbeleid en vertoonde spel.
+2/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
ff zonder gekheid mark maar f en toe vind ik je echt een stomme lul grof gezegd!! waarom haal jij er eentje uit die scoort en zet je er eentje in die elke keer de bal er los inpompt?? je had beter die Rosario of hendrikx er uit kunnen halen want ze liepen door het middenveld net alsof ze er niet stonden!! je had gewoon gutti er in moeten zetten en nu pakt het goed uit met malen maar af en toe snap ik jou wissels echt niet!! die lozano is de laatste weken ook bout misschien met transfer bezig?? deed romario toen ook!! en zoet sorry hoor die goal had mijn oma van 120 nog tegengehouden!! bah psv heeft ons echt weinig gegeven voor die lange reis naar heerenveen!!
+2/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
dat jullie zo een matennaaier nog toelaten op de hertgang , Als je jou zelf belangrijk vind om de krant open te slaan en jou daarin te zien staan elferink vuile rat.Je geilt gewoon op jezelf en je bent alleen negatief al jaron over ons psv ..https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/866071/psv-wankel-bouwwerk-lozano-totaal-uit-vorm-en-organisatorisch-klopt-t-niet-.htmllink
+1/-0

 
Hahaha, jonge toch, maak je toch niet zo druk!
Deze beste man geeft een puike analyse over het wel-en wee van onze club.
Want dat is precies wat er hier aan de hand is.
Ik lees alleen maar discretie in zijn betoog. Niks mis mee.
Mss niet zo veel VP lezen.
Als er een prijs zou mogen worden gegeven voor de beste sensatie-site, zou VP de hoofdprijs winnen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje