Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We moesten van vorige week leren en dat hebben we niet gedaan'

16 februari 2019 22:05

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries niet te spreken over hoe PSV aan de wedstrijd begon. "We zeiden tegen elkaar voordat we aan de wedstrijd begonnen dat we scherp moesten beginnen, want daar hebben zij moeite mee. Dan sta je 2-0 achter. Dat kan niet. Vorige week ook bij rust 2-0 achter. Dat is niet goed."

Volgens Dumfries was het een samenhang van omstandigheden. "Je moet gewoon scherp zijn in het begin. Zorgen dat zij de goal niet maken en dat wij dat doen", zo gaf hij aan. "Natuurlijk komen we weer uitstekend terug, maar daar moesten we vorige week van leren en dat hebben we niet gedaan."

Het geloof in een punt werd steeds minder. "Vorige week geloofde je er wel echt in. Je weet dat wij in de laatste minuten of in de laatste secondes altijd nog een goal kunnen maken. Maar de tijd begon te tikken en het werd lastig. Donyell maakt uiteindelijk wel een goede 2-2", zei hij daarover.

Voor de rechtsback voelde het uiteindelijk wel als een ruime nederlaag. "Het is de derde keer dit jaar dat we 2-2 spelen en dat is niet goed. Het is heel zuur en is niet nodig. Daar mag ik nu flink van balen", aldus Dumfries. "We moeten bij onszelf te rade gaan hoe we dit gaan verbeteren. Maar nu is er veel emotie die er door je heen gaat en ben je niet blij."




Tags

dumfries fox samenhang secondes zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje