Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Nu liep je weer achter de feiten aan'

16 februari 2019 22:26

Mark van Bommel was teleurgesteld over hoe zijn ploeg begon aan de wedstrijd. "Een aantal fouten bij ons met drukmomenten en bij de tweede goal laat je je makkelijk uitspelen met drie, vier spelers. Dan moet je iets anders van je elftal vragen", aldus Van Bommel in gesprek met Fox Sports. "Je gaat dan forceren en dan loopt het niet meer vloeiend. Dan is het moeilijk om er doorheen te komen en heb je een beetje pech met een bal die opstuit met Steven en ook een bal op de paal met Steven. In de tweede helft probeer je het elftal iets anders te laten voetballen, waardoor je meer grip op de wedstrijd krijgt."

De trainer van PSV ging verder: "Vorige week gebeurde het ook. Toen stond je ook 2-0 achter in het begin. Dat was minder erg als dit. Vandaag waren het grotere fouten. Vorige week was het een corner en een counter. Maar nu liep je weer achter de feiten aan en maak je het jezelf onnodig moeilijk."

Van Bommel had ook meerdere keren aanmerkingen op de scheidsrechter. "Ik had een paar vraagtekens bij een paar beslissingen", zei hij daarover. "Ik mag toch wel zeggen wat er ik er van vindt? Als ik van een afstand zie dat er wat is, geef ik daar mijn mening over. Zonder te overdrijven."




Tags

bommel aanmerkingen counter drukmomenten fox opstuit overdrijven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje