Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in 'eigen huis' onderuit tegen FC Twente

18 februari 2019 21:50

Het is Jong PSV niet gelukt om punten te pakken tegen koploper FC Twente. In het Jan Louwers Stadion ging de ploeg van Dennis Haar met 0-2 onderuit tegen de Tukkers. Ondanks dat de ploeg grote delen van de wedstrijden het beste van het spel had en voldoende mogelijkheden kreeg, wist het zelf niet tot scoren te komen.

Jong PSV is door de nederlaag afgegleden naar de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl het die plek ook bezet in de derde periode. Aanstaande vrijdag speelt de ploeg wederom een thuiswedstrijd. Roda JC is dan de tegenstander. Ook deze wedstrijd zal worden gespeeld in het Jan Louwers Stadion.




Tags

jong twente afgegleden roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Twente is een schijtbakken ploeg, een van de slechtste teams van de KKD. Als de scheids niet een tukker was geweest, hadden ze na 30 minuten al met 10 man gestaan. Jong speelde een goed eerste uur, daarna gingen ze mee in de terreur van scheidsrechter Eijk. Al bij al wel een goede les voor de jeugd.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Een van de slechtste ploegen van de eerste divisie? Je weet dat ze fier bovenaan staan? Waarom zou Twente een "schijtbakken ploeg" zijn?
PSV 2 speelde niet slecht en verdiende een punt, maar er lopen weinig spelers rond met PSV 1 potentie.
+1/-0

 
Ik heb ze allemaal voorbij zien komen, en daarom horen ze wat ons betreft zeker bij de slechtste ploegen van de KKD.
Met wat PSV 1 potentie betreft, dit zijn er toch wel enkelen, namelijk Soulas, Daverveld, Lonwijk, Aboukhlal, Piroe en Mauro. Ze zullen het beslist niet allemaal halen, maar welke wel en welke niet aanhaken, is van zoveel externe factoren afhankelijk dat dit niemand kan voorspellen. Heb je afgelopen seizoen wel gezien met Rosario, was voor ons toch een twijfelaar, maar omdat de aankoop van Gutiérrez zolang op zich liet wachten, kreeg Pablo veel tijd om zich te bewijzen.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Hoe kun je beweren dat de ploeg die fier bovenaan staat de slechtste van de eerste divisie is? Bijzonder onlogisch.
Wat betreft Soulas, Daverveld, Lonwijk, aboukhlal, Piroe en Mauro zie ik absoluut geen PSV 1 potentie. Sterker nog, ik vraag me of ze goed genoeg zijn voor de eredivisie. De toekomst zal het uitwijzen.
+1/-0

5 jaar geleden
Jammer ik gun FC Twente voorlopig niente na al die oplichterij in het recente verleden. Alhoewel ik ook wel snap dat zo betrekkelijk grote club weer komt bovendrijven. Mel al die scheidsrechters daar uit de buurt hebben ze ook extreem veel geluk.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage