Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: Moet Van Bommel gaan wisselen na 2 keer puntverlies?

19 februari 2019 20:11




Tags

bommel podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Het is twee x PUNTEN verlies, en ja Bommel moet maar eens met een variatie komen, alhoewel er blijft altijd de vraag wat, want als het lukt ben je goed, als het verkeerd uitpakt ben je de Swart.
+2/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden
Inderdaad er moet gewisseld worden . Het is al 5 wedstrijden pet. In iedere linie moeten koppen rollen. Waarom hebben die Hendrikx en Rosario zoveel krediet. Bakken er niks van de afgelopen weken. En nog maar te zwijgen over de voorhoede en verdediging. Hou mijn hart vast voor zondag want die komen met het mes tussen de tanden naar Eindhoven. Hopelijk vinden ze de beker belangrijker.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Gedeeltelijk mee eens. Hendrix en Rosario zijn heel goed in waar ze voor op het veld staan: ballen afpakken/stofzuigers. Het probleem is in mijn ogen dat we er geen twee op het veld nodig hebben. In ieder geval niet in de meeste eredivisiewedstrijden waarin wij zouden moeten dominerne, en zeker niet bij een achterstand! Deze twee heren zijn zelden betrokken bij doelpunten, terwijl we die zo hard nodig hebben. Dan slachtoffeerd Mark Pereiro weer, maar dat is juits een van de weinige spelers, die ondanks dat hij minder speelt, wel voor goals kan zorgen. Dan zie ik liever er nog een speler bij op het middenveld die kan scoren en/of creatieve kwaliteiten heeft.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Daarbij ga je voorbij aan het feit dat PSV mede dankzij het verdedigend blok veel wedstrijden domineert (niet onbelangrijk) en de cruciale slag op het middenveld vaak wint. Het zijn juist de aanvallers en de aanvallende middenvelder die onvoldoende brengen, waardoor PSV moeite heeft met kansen creëren.
+1/-2

5 jaar geleden
Mensen gaan nu roepen dat Hendrix eraf moet, maar dat is maar deels waar.
In wedstrijden als tegen Feyenoord heb je zo iemand wel nodig, de wedstrijden die daarna volgen (Excelsior, NAC) heb je hem niet nodig en heb je meer aan de aanvallende impulsen van een Guti op het middenveld.
Daarnaast moet je jezelf afvragen of Lozano het verschil maakt tegen ploegen die in de eigen zestien gaan verdedigen. Lozano is iemand die ruimte nodig heeft voor zijn acties. Op Woudenstein en ook thuis tegen NAC en in Venlo krijg je die ruimte niet. Wellicht ben je dan beter af met een speler als Gakpo of Ihattaren.
Voor ons makkelijk lullen, maar een trainer heeft ook te maken met zijn people-management. Hierdoor zal het niet snel gebeuren dat Lozano 2 of 3 wedstrijden op de bank zit. Eentje zal wel lukken, omdat hij wel tegen geel aan zal lopen de komende weken.
+1/-1

Wakkur2019 (geschorst)
5 jaar geleden
Ik zou graag van de zomer een ander systeem gaan zien met veel meer dynamiek en scorend vermogen in de breedte. Enkele belangrijke pionnen zullen sowieso gaan vertrekken waaronder waarschijnlijk Los tres mosqueteros voorin maar ook Schwaab. Dat controlerende blok vind ik voor de Nederlandse competitie teveel van het goede terwijl ik er al jaren van overtuigd ben dat CL of EL leuk is voor de fans, de ervaring en de clubkas maar we daar structureel gezien geen rol zullen gaan betekenen. Ik zie liever 2 middenvelder die beiden 5-10 goals kunnen maken (betaalbaar voor PSV) dan al die controle.
+2/-1

5 jaar geleden
Ik ben het eens met de stelling over Pereiro, die haalde m.i. als een van de weinigen een voldoende. Wat mij vooral negatief opviel was hoe slordig PSV in balbezit is in grote fases in de wedstrijd. Het is alsof ze elektrische sloffen aanhebben oid.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik vind het te moeilijk om hierover te oordelen.
M.i. hangt veel af van het type tegenstander waartegen je speelt. Soms kan je echt niet zonder Hendrikx die veel tegenhoudt. Soms zou je meer hebben aan Guttierez. En wat kunnen de twee nieuwelingen aan extra's boven Lozano brengen? Bij tegenstanders die alleen maar lopen te verdedigen lijkt Pereiro mij onvervangbaar. Wat een techniek!
Maar nogmaals: ik weet niet niet. Maar a.s. zondag moeten we thuis wel winnen.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage