Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV overweegt juridische stappen na uitstellen Ajax - PEC Zwolle'

20 februari 2019 21:01 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat PSV overweegt om juridische stappen te nemen. Aanleiding hiervoor is een beslissing van de KNVB om het competitieduel Ajax - PEC Zwolle van zaterdag 2 maart uit te stellen. Dit is verzocht door Ajax om zich beter voor te kunnen bereiden op de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid. Volgens PSV is er nu sprake van een oneerlijk verloop van de competitie en het heeft dan ook bezwaar aangetekend.

Ook PEC Zwolle heeft bezwaar ingediend en overweegt om juridische stappen te nemen. Het duel zal nu op woensdag 13 maart ingehaald worden.

Meer op De Telegraaf




Tags

pec bezwaar knvb madrid telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Belachelijke actie van de KNVB, gewoon voetballen verdomme. Pure competitievervalsing....
+5/-0

 
5 jaar geleden
Tegen Atletico Madrid word het verzoek van PSV destijds weggeveegd en nu kan het wél. Pffffff Wat een lachertje die bobobond
+6/-0

5 jaar geleden
Ze moeten toch wel om de paar dagen een wedstrijd kunnen spelen ? Ik ben er best voor om NL clubs te helpen door een wedstrijd van bv zondag naar zaterdag te verplaatsten, maar uitstellen terwijl er niks aan de hand is vind ik overdreven. Ze staan toch al met 1-2 achter.
+7/-0

 
5 jaar geleden
Inderdaad, een dag naar voor of achter verplaatsen in belang van het Nederlandse voetbal is prima. Maar een wedstrijd uit een competitie-ronde halen kan echt niet. Wij verspeelde ook bijna de titel enkele dagen na een zware uitwedstrijd bij Atletico Madrid....
+5/-0

 
5 jaar geleden
@Mannie, en bij PSV was het incl. verlenging en strafschoppen.
+2/-0

 
Precies! Belachelijke beslissing.
Het zou leuk zijn als Fey nu ook bezwaar zou maken tegen de wedstrijd PSV-Fey, want immers staat voor hen een veel belangrijker duel op komst een paar dagen later. Zou graag de uitkomst daarvan willen lezen...:) OMG!
+2/-0

5 jaar geleden
Dus.... Die komen er nu achter dat Ajax over 2 weken weer Champions League speelt? Had dat dan direct na de loting gedaan. Nu is het niet serieus te nemen. Dit is alleen in het voordeel van Ajax in de competitie, niet wat betreft de Champions League.
+3/-0

5 jaar geleden
Dit is gewoon om ajax aan de titel te helpen. Alsof ze een kans hebben in Madrid..
+3/-0

 
5 jaar geleden
Of Ajax de titel wel/ niet wint is in handen van ons. Dat onze mannen maar eens gaan presteren. Ben dat eindeloze heer en weer getik kotsbeu.
+4/-0

5 jaar geleden
Waarom nu wel en in eerdere jaargangen niet?
+5/-0

 
5 jaar geleden
Toen PSV dit verzocht tegen heerenveen een paar jaar terug was het inderdaad onmogelijk. Typerend
+5/-0

5 jaar geleden
ajax doet dit verzoek niet voor de CL hoor maar omdat ze bang zijn in de competitie punten te verspelen, wel meten met 2 maten PSV kreeg een aantal jaren nul op het rekest om wedstrijden te verzetten. rondom Atletico.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@Pershing, ik ben zeker tegen deze verplaatsing, zie mijn opmerkingen hierboven. Maar het echte probleem is dat PSV de vorm kwijt is en dat ze tegen Emmen en Heerenveen totaal onnodig 4 punten kwijt zijn geraakt. Met 8 punten voorsprong en goed spel had Ajax zoveel wedstrijden kunnen verplaatsen als ze wilden, dan werden ze nog geen kampioen.
+2/-0

 
Das toch mooi man dat ze in 020 bang zijn voor onze voetbalhoofdstad vrienden?
Des te beter om te weten in welke pikorde zij denken. WZPWZDB!! LOL...-;)
+2/-0

 
5 jaar geleden
Haha ja, ik lees op Twitter dezelfde reacties van ajacieden, die zeggen dat we zenuwachtig aan het worden zijn...;)...
+1/-0

 
Dat vind ik alleen maar positief! Heel mooi dat ze bang voor ons zijn.
Nu aan ons om het af te maken! Hoop dat mark die positiviteit over kan brengen op de groep...Zie...
https://www.youtube.com/watch?v=bBdpTROT7hQlink

Hahahaha!
+1/-0

5 jaar geleden
Het is inderdaad een raar besluit van de KNVB, maar waar maken we ons druk om? Alsof ze in Amsterdam punten gaan laten liggen tegen PEC Zwolle door een iets drukker programma. Ik denk het namelijk niet. Hun wedstrijd wordt nu verplaatst naar de woensdag voorafgaande AZ uit. Dan heb ik toch liever dat ze daar enigszins vermoeider aan de aftrap verschijnen.
+1/-0

5 jaar geleden
Japie 020 stam zal wel capituleren. Ajax zal en moet kampioen worden. Dus er is maar 1 ding wat we moeten doen. Gewoon alles winnen en met name ook in de JC ARENA. Misschien ook maar even verplaatsen naar Eindhoven
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage