Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvangstijdstip Excelsior - PSV wederom aangepast

20 februari 2019 21:23 - KNVB.nl

De KNVB heeft het aanvangstijdstip van Excelsior - PSV wederom aangepast. De voetbalbond had het duel dat gepland stond voor zaterdag 2 maart eerst van 19:45 uur verzet naar 20:45 uur. Dit omdat na de loting van de achtste finales van de Champions League ook Ajax - PEC Zwolle naar dezelfde datum werd verplaatst, zodat de Amsterdammers een extra dag hadden om zich voor te bereiden voor het duel tegen Real Madrid.

Op verzoek van Ajax is de wedstrijd nu echter uitgesteld naar woensdag 13 maart. Om die reden heeft de KNVB besloten om het aanvangstijdstip van Excelsior - PSV weer te verzetten naar het oorspronkelijke tijdstip van 19:45 uur.

Meer op KNVB.nl




Tags

excelsior knvb madrid pec verzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet te geloven dit! KNVB regelt het wel weer!
+2/-1

Huh? Lees ik dit nou goed!!?
Hahahaha, over voorkeursbehandeling gesproken!!? Lachwekkend!!
Gelijke monniken, gelijke kappen. Niet zeuren dat je twee wedstrijden kort achter elkaar hebt. Daar hebben alle clubs last van wanneer ze Europees spelen...en wat heeft het voor zin??? Ajax gaat toch voetbal-les krijgen in Madrid!
Toen PSV dit vroeg vanwege de wedstrijden tegen Ajax en Atleti was er geen gehoor te vinden. Competitievervalsing van de bovenste plank. Oprotten met die lui uit Zeist!
+3/-1

5 jaar geleden
Belachelijk, al die Ajacieden bij de KNVB doen er ook alles aan om Ajax het Hagje te redden.
+1/-1

5 jaar geleden
Onbegrijpelijk! Michiel van Praag heeft de KNVB weer beïnvloedt om er alles aan te doen toch na 4 jaar het Kampioenschap richting Amsterdam te brengen. PSV had 2 jaar geleden een nog zwaarder programma rond de wedstrijden van Atletico M. maar de KNVB wees het lachend van de hand. Wat een Competitievervalsing weer bahba KNVB wat een zooitje.!
+1/-1

5 jaar geleden
Hebben ze bij de KNVB een House-party gehad en hebben ze nu ontwennings-verschijnselen van verkeerde XTC-pilletjes ? Het moet niet gekker worden.
+1/-0

5 jaar geleden
Ach, laten we er geen drama van maken. Kunt overal wel een complot in zien maar ik denk dat een wedstrijd twee uur verplaatsen weinig invloed zal hebben op het verloop van de competitie.

Uitwedstrijd winnen, ook van kleine ploegjes, dat maakt het verschil en daarvoor moet PSV toch echt bij zichzelf te rade gaan.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage