Transparent
Inloggen
Sluiten

Huub Stevens: 'Bert van Marwijk is een gouden zet geweest van PSV'

21 februari 2019 08:55 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Huub Stevens: "Bert van Marwijk is een gouden zet geweest van PSV"; image source: Pro Shots

Huub Stevens vindt het een gouden zet dat Bert van Marwijk betrokken wordt bij PSV. Dat geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Hij zal nooit aan zijn stoelpoten zagen en is tegelijkertijd iemand die alles heeft meegemaakt en altijd de rust kan bewaren. Mark heeft daardoor de ruimte om af en toe een foutje te maken, maar heeft dit seizoen vooral veel goed gedaan", aldus Stevens.

De oud-trainer van PSV gaat verder: "Ook met zo’n wissel van Hirving Lozano afgelopen weekend laat hij zien dat hij gezag heeft en aanvoelt wat een wedstrijd nodig heeft. Natuurlijk is Lozano een topspeler, maar dan gaat het vooral om zijn individuele klasse en niet direct om de teamtaken. Zit hij totaal niet in de wedstrijd, dan kun je hem misschien maar beter een keer snel wisselen. Grote kans dat hij voor zondag nu helemaal op scherp staat."

Stevens is zelf gestopt als trainer, maar hij kijkt nog altijd uit naar wedstrijden als PSV - Feyenoord. "Hoe hoog Feyenoord ook staat of hoeveel punten ze ook hebben, het is net als PSV-Ajax altijd een topper", zo geeft hij aan. "Wedstrijden met een aparte sfeer, waarin het stadion vanaf de eerste seconde geladen is. Beide ploegen hebben nu wat problemen, maar ik verwacht zeker dat PSV thuis iets extra’s heeft."




Discussieer mee op de forums


Tags

stevens marwijk feyenoord lozano gezag stoelpoten teamtaken topper topspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 jaar geleden
@Por, Ik vind het nog altijd jammer dat het met Huub als trainer bij ons zo mis is gegaan. Ongeveer een half jaar nadat hij weg was las ik een keer een artikel van de mensen die de koffie bij de pers-praatjes verzorgen. Die vertelde dat hij in die periode zeer gestest was, en er altijd meteen een gespannen sfeer tussen de pers en Huub was. Volgens mij is hij op het verkeerde moment bij ons trainer geworden.
+1/-0

5 jaar geleden
Maar hij gaat misschien wel naar Oman!
+1/-0

5 jaar geleden
Misschien heeft Bertje wel gezegd na de winterstop moet je het zelf doen Mark!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage