Transparent
Inloggen
Sluiten

'Romario aanwezig bij carnavalsoptocht in Eindhoven volgende week'

22 februari 2019 08:08 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Romario aanwezig bij carnavalsoptocht in Eindhoven volgende week"; image source: Pro Shots

Romario de Souza Faria is volgende week zaterdag aanwezig bij de carnavalsoptocht in Eindhoven. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Romario zal als Koning Carnaval op zijn eigen carnavalswagen door de stadion rijden en een aantal supporters van PSV zal worden uitgenodigd om hem te vergezellen.

De komst van de Braziliaan is geregeld door Energiedirect.nl. Een dag voor de optocht nodigt de hoofdsponsor bovendien een aantal klanten, businesspartners en supporters uit voor een ontmoeting met de voormalig spits van PSV.

Volgens marketingdirecteur Jorrit Pijlman van Energiedirect.nl wilden ze dit jaar met carnaval iets speciaals doen voor de fans van PSV. "En als je denkt aan carnaval en PSV kom je al snel uit bij Romario. Bij de club waren ze enthousiast en zo kwamen we in contact met Romario. Hij was ook meteen enthousiast, helemaal toen we vertelden dat het hier dan carnaval is", zo geeft hij aan.




Tags

romario carnaval carnavalsoptocht energiedirect braziliaan businesspartners carnavalswagen faria hoofdsponsor marketingdirecteur nodigt ontmoeting optocht pijlman souza vergezellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Leuk gedaan, maar 't is te hopen voor energiedirect.nl dat deze levende legende dan niet "een beetje moe" is...
+2/-0

5 jaar geleden
Dat gaat helemaal goedkomen hoor!
+1/-0

5 jaar geleden
Wordt toch effe met de trein naar Einhoven ,,Romario de held en beste speler van psv.Echt altijd genoten van romario.!!!
+1/-0

5 jaar geleden
Alsof Romario niet zou weten wanneer het carnaval is. Dat is op precies dezelfde dagen als in Rio....
+1/-0

Haha, wat een enorme stunt om deze geweldenaar naar Eindhoven te halen. Maar laten we niet te vroeg juichen...Zou niet de eerste zijn als die weer eens niet komt opdagen..! :D-;)

Erg leuk voor de wat jongere supporters die ogenschijnlijk deze voetballer niet fysiek mee hebben gemaakt tijdens zijn jaren bij PSV. Wat een fenomeen was dat zeg! Voor mij de allerbeste spits die ik ooit gezien heb. Zo zie je hem niet en zo heeft die er weer twee in het mandje liggen. Romario kan zowat de halve wedstrijd afwezig zijn, maar dan...die versnelling, die sleepbeweging en....BAM! Zoveel snelheid en techniek in de kleine ruimte..Ongekend! O Baixinho, mijn adoratie heeft die. Ik heb niks met carnaval, maar ga zeker even naar de grootste helden aller tijden kijken.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad, als hij komt...... Kieft heeft vroeger in Brazilie wel eens met een afgesproken, kwam nooit opdagen.

PS. Wie is trouwens die leuke blonde dame die achter hem staat ?
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje