Mohammed Ihattaren blinkt uit bij gelijkspelend Jong PSV

22 februari 2019 21:51

Mohammed Ihattaren blinkt uit bij gelijkspelend Jong PSV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond gelijk gespeeld tegen Roda JC. De ploeg van Dennis Haar speelde met 2-2 gelijk tegen de Limburgers. Absolute uitblinker aan de kant van Jong PSV was Mohammed Ihattaren, die direct na rust in de ploeg kwam en met een prachtgoal en een assist erg belangrijk was.

Meteen vanaf de aftrap was Jong PSV de betere ploeg op het veld van De Herdgang. De ploeg kreeg kans op kans, maar faalde in de afronding. Voor rust wist Roda JC één keer op doel te schieten en die bal ging ook direct tegen het net. Topscorer van de Keuken Kampioen Divisie Mario Engels wist een strafschop te benutten.

Direct na rust besloot Dennis Haar om in te grijpen, ondanks dat zijn ploeg qua veldspel veel beter was. Haar bracht Michal Sadílek en Mohammed Ihattaren in de ploeg en die laatste zorgde na een paar minuten op fantastische wijze voor de gelijkmaker. De aanvallende middenvelder speelde meerdere verdedigers van de Limburgers uit en krulde de bal vervolgens in de kruising.

Halverwege de tweede helft was het opnieuw raak voor Jong PSV. Een vrije trap van Ihattaren werd door Zakaria Aboukhlal in het doel gewerkt. Voor de vleugelaanvaller was het alweer zijn derde doelpunt uit de laatste vier wedstrijden. Roda JC ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en kreeg daar mede omdat Jong PSV steeds slordiger werd voldoende kansen voor. Dankzij doelman Mike van de Meulenhof leek de overwinning toch naar Jong PSV te gaan, maar door een doelpunt diep in blessuretijd werd het alsnog gelijk.