Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We kwamen er in de eerste helft niet aan te pas'

24 februari 2019 17:56

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan ontevreden te zijn over het spel voor rust. "We kwamen er in de eerste helft niet aan te pas. Feyenoord heeft dat goed gedaan. Alle tweede ballen vielen bij hun in de voeten. Als we de bal al hadden was het te traag en konden we de bal niet in de ploeg houden. Daardoor lijkt het ook alsof je heel erg moe bent. We hebben dat in de rust proberen te veranderen", aldus Van Bommel.

De trainer van PSV ging verder: "Het lag ook aan de manier van druk zetten. We hebben dat geprobeerd te veranderen en zijn iets anders gaan spelen. We kwamen daardoor iets beter in de wedstrijd. Het is niet makkelijk, maar je moet tot de rust 0-0 spelen. Je kan dan in alle rust iets bespreken met de jongens en iets anders gaan doen binnen je eigen speelwijze. Je probeert dan grip te krijgen."

Van Bommel was het gedeeltelijk eens met de opmerking dat PSV de controle niet meer heeft. "Als je naar de resultaten kijkt, is het niet goed. Je speelt vier keer gelijk en dat doen we niet goed. Maar we staan nog steeds twee punten voor", zo gaf hij aan. "Je kan het ook positief kijken. We staan nog steeds waar we zes wedstrijden geleden ook begonnen. Dan valt het nog mee."

Wel vond hij dat PSV uiteindelijk nog had moeten winnen van Feyenoord. "In het laatste kwartier hebben we volgens mij vijf kansen gehad. Goede schoten van Steven die de keeper pakt. Vermeer heeft Feyenoord vandaag gered", zei hij daarover.




Tags

bommel feyenoord fox moe vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje