Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Na rust moet je de wedstrijd tegen tien man winnen'

25 februari 2019 07:01

Ook in gesprek met De Telegraaf gaf Luuk de Jong aan te balen van de wedstrijd tegen Feyenoord. "Puntenverlies doet pijn", aldus De Jong. "De eerste helft was niet goed, maar na rust moet je de wedstrijd tegen tien man winnen. Dan mag het niet gebeuren dat je een tegengoal krijgt."

Voor de derde week op rij moest PSV zich terug knokken van een achterstand, maar kwam het ook weer niet verder dan een gelijkspel. "We tonen veerkracht, maar uiteindelijk wil je niet dat dat telkens nodig is. Het valt nu net niet de goede kant op", zo gaf hij aan. "We moeten niet in de war raken, als team sterk blijven en zorgen we het goede gevoel terugwinnen. Hopelijk kunnen we volgende week Excelsior overlopen. Al zal ook dat geen makkelijke wedstrijd worden."

PSV maakt het zichzelf ook steeds moeilijker in de titelrace. "Maar we staan nog steeds bovenaan. Als je dat aan het begin van het seizoen had gezegd, had ik ervoor getekend. Maar natuurlijk baal ik hoe het de laatste tijd is gelopen", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong excelsior feyenoord overlopen puntenverlies telegraaf terugwinnen veerkracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage