Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn uitgeroepen tot Sportman van 2018 van gemeente Almere

28 februari 2019 10:02 - Almere.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn uitgeroepen tot Sportman van 2018 van gemeente Almere; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn is woensdagavond verkozen tot Sportman van 2018 van de gemeente Almere. Dat valt te lezen op de website van de gemeente Almere. De aanvaller van PSV kreeg de voorkeur boven judoka Kevin Bakker en hockeyer Jonas de Geus. "Steven Bergwijn was in 2018 basisspeler in het elftal van PSV en werd daarmee landskampioen. Hij maakte onderdeel uit van het Nederlands elftal, dat zich plaatste voor de finales van de Nations League", zo luidt het commentaar van de jury.

Beste sportvrouw van 2018 werd windsurfster Lilian de Geus, terwijl Almere City FC werd verkozen tot Sportteam van Almere.

Meer op Almere.nl




Tags

bergwijn gemeente sportman geus bakker hockeyer jonas judoka lilian nations sportteam sportvrouw windsurfster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
We gaan het seizoen niet zonder prijzen afsluiten iig!
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik zie dat Manchester City een deal afgesloten heeft met Puma voor £600m. Als Toon en/ of zijn nieuwe commerciële man een soortgelijke deal afsluit(en) volgen er meer prijzen.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Alleen voor bedrijven die veel klanten moeten zien te krijgen is een shirt-deal met PSV interessant. Met ASML hebben we rond Eindhoven wel een zeer groot bedrijf maar die hoeven zich niet op de consumenten te richten. Het lijkt me dus een moeilijke taak voor Toon om een grote sponser te vinden. Bij Feyenoord had je ook jaren lang verhalen over de rijke mensen in de haven die geld in Feyenoord zouden gaan steken, maar daar kwam weinig van terecht. Sinds Philips van het shirt is, wordt dat een lastige taak. Zeker als we geen zekerheid tav CL hebben.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Jammer dat Jumbo al in de Formule 1 actief is anders had ik dat nog wel een aardige sponsor gevonden. De waarde van het PSV shirt zal alleen maar in waarde dalen de komende jaren vrees ik. Ons management staat voor een haast onmogelijke taak om Ajax het überhaupt nog lastig te maken. Hopelijk gaan de vele miljoenen die in de jeugd gepompt worden een goed rendement opleveren want heel eerlijk gezegd ben ik behoorlijk ‘bearish’ als ik naar de fundamentele factoren van PSV kijk.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Mag Bavaria eigenlijk op een shirt komen staan, omdat het een biermerk is ? Als Bergwijn, Rosario, Gakpo en Ihatteren t.z.t voor redelijke bedragen verkocht worden is het beleid tav de jeugd volgens mij wel positief en zinvol. Tav de andere factoren blijft het een probleem dat Nl eigenlijk een te klein land is en een te kleine markt om op internationaal niveau mee te kunnen doen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@Tony, bedankt voor de Link. Feyenoord is qua naam en aanhang groter dan PSV, en in dat opzicht staan we in NL op plaats-3. Daarom is het wel zo knap dat PSV toch zo vaak kampioen wordt. Als bij Feyenoord het budget omhoog gaat en ze op die manier vaker in Europa mee kunnen doen zou dat qua punten goed voor elke NL-ploeg zijn. Na het kampioenschap hebben ze veel geld binnen gehaald, maar het vooral aan middenmatige spelers uit gegeven, terwijl PSV en Ajax voor spelers van een hoger niveau gingen. Daarom haken ze voorlopig nog niet bij ons aan. maar bij Feyenoord kunnen we ook veranderingen gaan verwachten, zeker als ze een nieuwe kuip gaan krijgen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Zo gelukkig zijn onze ‘aanwinsten van een hoger niveau’ niet. Met uitzondering van Chucky en af en toe Gaston lijkt de rest door van Bommel vooralsnog te licht bevonden. Er lijken een paar flinke afschrijvingen aan te komen. Erg benieuwd hoe de transferbalans eruit gaat zien.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage