Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We speelden heel dominant en hebben geen kansen weggegeven'

2 maart 2019 21:53

In gesprek met Fox Sports gaf Luuk de Jong aan dat PSV een degelijke wedstrijd had gespeeld. "We hebben geen gekke dingen gedaan. We speelden heel dominant en hebben geen kansen weggegeven", aldus De Jong. "Soms hadden we wel een paar slordige passes, maar we waren wel gewoon balvast. Dan maak je het de tegenstander moeilijk om aan de bal te komen. Zij lopen dan achter de bal aan en dan zie je dat je als team kan groeien in de wedstrijd."

De aanvoerder was blij dat PSV na een paar mindere wedstrijden weer probleemloos wist te winnen. "De afgelopen wedstrijden zaten er fases tussen waar het heel slordig was van ons. We waren de bal snel kwijt en dan kan de tegenstander groeien in de wedstrijd", zo gaf hij aan. "Excelsior heeft vandaag geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets te halen viel. Dat hebben we al vaak laten zien en dat moeten we ook meer laten zien."

Gevraagd werd aan De Jong of PSV een mindere fase heeft gehad. "Als je naar de punten kijkt zeer zeker. We hebben drie keer gelijk gespeeld en dat is in een kampioensrace gevaarlijk", zei hij daarover. "We zijn nu blij dat we gewonnen hebben en een goed gevoel aan de wedstrijd hebben over gehouden. Hopelijk nemen we dit mee naar de volgende wedstrijd."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong dominant balvast excelsior fox gekke slordige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage