Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het is een degelijke overwinning'

2 maart 2019 22:07
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "Het is een degelijke overwinning"; image source: Pro Shots

Mark van Bommel gaf in gesprek met Fox Sports aan tevreden te zijn over de wedstrijd tegen Excelsior. "Als je wint moet je zeker tevreden zijn", aldus Van Bommel. "Ik vond het spel niet slecht. In de eindfase hadden we wel meer mogelijkheden om kansen te creëren en dat hebben we niet goed gedaan."

De trainer van PSV kreeg de vraag of PSV nu uit de winterdip is gekomen. "Als je naar het resultaat kijkt en daar kijk je altijd naar is het wel positief", zo gaf hij aan. "Je moet gewoon blij zijn dat je wint. Wij zijn na drie gelijke spelen niet in de situatie om gelijk hard van stapel te gaan lopen."

Van Bommel ging verder: "Het is een degelijke overwinning. Zonder spectaculair voetbal, maar gewoon degelijk. Dat je de wedstrijd gewoon wint met een overwicht en er niet veel aan de hand is. We hadden wel meer afstand moeten nemen."

Ook was hij erg tevreden met het spel van de basis debutanten Michal Sadílek en Mohammed Ihattaren. "Sadílek speelt altijd zo. Vorig jaar was hij mijn aanvoerder bij PSV onder 19, toen speelde hij ook zo. En als hij met Jong PSV speelt, speelt hij ook zo. Hij is een onverstoorbare jongen die altijd zijn niveau haalt, hard werkt en slim is. Hij kan kort spel spelen en ziet waar de vrije man is. Hij is gewoon een allround middenvelder", zei hij daarover. "Ihattaren is gewoon een heel functionele voetballer waar je als voetballiefhebber heel graag naar kijkt. Maar doe het maar eens. Het is nu de vijfde keer dat hij mee doet en hij is net zeventien jaar geworden. Ga er maar even staan na drie gelijke spelen en proberen te winnen."




Tags

bommel ihattaren sadilek debutanten excelsior fox jong onverstoorbare stapel voetballiefhebber winterdip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje