Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Ihattaren: 'Tevreden over het spel vandaag, maar ik verwacht altijd meer van mezelf'

2 maart 2019 22:14

Mohammed Ihattaren was blij toen hij vrijdag te horen kreeg dat hij tegen Excelsior in de basis zou starten. "Natuurlijk was ik blij. Maar ik dacht ook meteen dat ik mijn kans moest grijpen", aldus Ihattaren in gesprek met Fox Sports. "Ik heb mijn best gedaan. Ik vond dat het wel goed ging. Ik ben tevreden over het spel vandaag, maar ik verwacht altijd meer van mezelf."

Gevraagd werd aan de middenvelder of hij denkt of hij nu in de basis blijft staan. "We trainen maandag weer en van daaruit geef ik weer vol gas. Ik kijk van dag tot dag. Ik ben helemaal niet bezig of ik speel of niet", zo gaf hij aan.

De complete Europese top zou belangstelling hebben in Ihattaren, maar zelf is hij daar niet mee bezig. "Ik krijg het nieuws wel van vrienden of familie te horen, maar dat hoef ik helemaal niet te horen. Ik ben tevreden bij PSV", zei hij daarover.




Tags

ihattaren excelsior fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage