Transparent
Inloggen
Sluiten

'Seizoen Maximiliano Romero voorbij na knieblessure'

4 maart 2019 19:49 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Seizoen Maximiliano Romero voorbij na knieblessure"; image source: Pro Shots

Het seizoen van Maximiliano Romero lijkt al voorbij. Dat weet De Telegraaf te melden. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat de Argentijn minstens zes weken uit de roulatie zal zijn met een knieblessure, waardoor hij dit seizoen normaal gesproken niet meer in actie zal komen.

Romero raakte vrijdagavond in het competitieduel van Jong PSV tegen Helmond Sport geblesseerd. Bij het Argentijnse Vélez Sarsfield was hij al een keer eerder lang uit de roulatie door een blessure aan dezelfde knie. Door respectievelijk een bovenbeenblessure en een enkelblessure kwam hij nog nauwelijks in actie voor PSV.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

romero maximiliano bovenbeenblessure enkelblessure helmond jong sarsfield telegraaf velez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Die hedde ok te duur aan de koffiebonnen,heb hem paar keer gezien met jong PSV maar ben nog lang niet overtuigd,gelukkig kost hij niet zo veel????????
+1/-1

5 jaar geleden
Wat een drama voor hem en voor PSV!! Pfff heel wat miljoenen voor betaald en die zien we niet meer terug!
+1/-0

Mocht dit waar zijn(de officiële berichtgeving is er vanuit het Eindhovens kamp helaas nog niet gekomen), dan heeft die jongen wel erg veel pech telkens met al die blessures. Ik verwacht zelfs dat hij 'de man van glas' op den duur gaat aflossen wanneer het gaat om (ernstige) blessures. Mijn god, want heeft die gast toch een pech! Telkens maar weer terug proberen te komen van al die blessures. Ik heb met hem te doen! Tis bijna vechten tegen de bierkaai. Sterkte voor die jongen!
+3/-1

 
5 jaar geleden
Je hebt een mooie en menselijke post geschreven Raimundo. Dit zou betekenen dat hij voor 1,5 jaar geen betekenis voor PSV heeft kunnen hebben. Dat is bijna niet te geloven. Ik dacht dat we een toptalent binnen hadden gehaald maar misschien is zijn lichaam wel niet voor topvoetbal gebouwd. Reis had op een hele zware manier zijn knie bij een botsing zwaar beschadigd, en in dat geval snap ik nog dat er een lange revalidatie-periode nodig is. Maar bij Romero kan ik niet meer volgen wat er aan de hand is. Jammer dat als PSV zwaar zijn nek uitsteekt om met een dure aankoop het team naar een hoger niveau te tillen, de speler tot nu toe niks aan PSV toe heeft kunnen voegen.
+2/-0

5 jaar geleden
Goed gescout. Fijn ook dat je bij het aantrekken van nieuwe spelers de mogelijkheid tot een medische keuring hebt. Niet slechts een kat in de zak maar nog een kreupele kat ook.
+2/-2

 
5 jaar geleden
Wat precies vind jij vreemd aan mijn post? Alles waarschijnlijk, maar waarom? Deze jongen is duidelijk zéér blessuregevoelig. Dan is er kennelijk toch niet zo geweldig gescout hier. En de medische keuring heeft e.e.a. klaarblijkelijk ook niet aan het licht gebracht. M.a.w. PSV is imo in gebreke gebleven.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Op 'kennelijk' en 'klaarblijkelijk' een oordeel vellen? Kan, misschien op feiten en daadwerkelijk op de hoogte zijn een beter alternatief?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Geldt dat voor mij of voor PSV? Die gast is al ruim een jaar PSV'er en is alleen maar geblesseerd. Lijkt mij, nee ís, geen toeval. Hoop geld hoor, €10M, en dan vervolgens zeggen dat er geen geld meer over is voor (defensieve) versterkingen. Men gaat gewoon uitermate slordig om met een beperkt budget. Zie hiervoor ook de grote bedragen voor waste of space Luckassen & Ramselaar. Dat de medische staf e.e.a. niet contacteert (Romero) acht ik ook zéér kwalijk.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Halen van Romero en niet goed medisch keuren is helemaal vreemd als het klopt dat Romero in Argentinië ook al blessuregevoelig was. Je zou het bijna verdacht gaan vinden..
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Kan je nagaan!

Overigens zie ik dat er in mijn vorige bericht hieromtrent een storende fout is geslopen: waar 'contacteert' staat moest het natuurlijk 'constateert' zijn. Waarvan akte.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden
Telewie ? Laat dat lokale krantje toch, doe wachten al heel wat jaren op een titel
+2/-1

5 jaar geleden
Romero + Guti = 12 miljoen door het afvalputje.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Buiten het feit dat dit nog zal moeten blijken is het volgens mij meer richting de €15-16m dan de door jou genoemde €12 miljoen. Dan hebben we nog spelers als Ramselaar, Luckassen (nog steeds geblesseerd?), Mauro, Rigo.... John de Jong kan aan de bak de komende maanden volgens mij. Er zal flink ingegrepen worden en de groep zal er volgend jaar heel anders uitzien. Ze moeten maar eens naar Theo Bongonda van Zulte Waregem gaan kijken. Las dat Feyenoord dat ook doet op dit moment. Is hele interessante speler voor links voorin. Doelgericht, snel, technisch vaardig, behoudt het overzicht en scoort redelijk makkelijk. Belgische jongen die Nederlandstalig is. Wie belt John de Jong even?
+2/-1

 
Guti hoeft nog niet als miskoop betitelt te worden, en Romero in eerste instantie ook niet, er zijn nmlk sporters geweest die er toch goed zijn uitgekomen, èèn ding wel, als je hoort hoeveel blessures Romero bij zijn vorige club op zo'n jonge leeftijd al heeft gehad wordt het waarom hem toch gehaald verhaal wel GROOT, hoopte in eerste instantie ook op een wonderboy, wat natuurlijk nog best kan uitkomen.
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage