Transparent
Inloggen
Sluiten

Serdar Gözübüyük fluit PSV - NAC Breda

5 maart 2019 12:01
Foto: Pro Shots

Serdar Gözübüyük fluit PSV - NAC Breda; image source: Pro Shots

Aanstaande zaterdag zal Serdar Gözübüyük de scheidsrechter zijn als PSV het in eigen huis opneemt tegen NAC Breda. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Het zal de vierde keer worden dat Gözübüyük scheidsrechter is bij een wedstrijd van PSV. Eerder had hij in de competitie ook al de leiding over de thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-0 winst) en de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-1) nederlaag. Ook was hij scheidsrechter tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. PSV verloor toen na het nemen van strafschoppen.

De KNVB heeft daarnaast Jochem Kamphuis aangesteld als de VAR.




Tags

nac serdar knvb feyenoord jochem kamphuis var vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als ik me niet vergis; is wederom de VAR bij PSV en de scheidsrechter bij Ajax dezelfde persoon in dezelfde speelronde. Dan vraag ik me af waarom hierbij doelbewust op eventuele belangenverstrengeling, wordt aangestuurd door de KNVB.
+1/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Serdar moet wel NAC in hart en nieren zijn en dan ook een beste illusionist zijn wildt ie NAC hier aan èèn puntje helpen, en dan nog zou PSV er zelf aan moeten meewerken;=)
+2/-1

5 jaar geleden
Wie ook de scheidsrechter is, ook al is hij een Ajax-spion. Ik zou graag stevige verbeteringen in het spel willen zien. Niet dat slappe labbekakken met gapende gaten tijdens het "storen" maar een spelwijze waarop we kunnen bouwen en die vertrouwen geeft. We hebben iets goeds nodig om Ajax van ons af te houden.
+2/-0

 
Ik heb het idee dat iemand grappig genoeg mijn post niet goed begrijpt?
+1/-0

5 jaar geleden
Sedar staat altijd garant voor een hoop ophef bij wedstrijden van PSV...dus moet je inderdaad ruim winnen anders naait ie je een oor aan....let maar op.
+1/-0

 
5 jaar geleden
De beste scheidsrechters zijn de scheidrechters die je bijna niet ziet, en waar je weinig van merkt. Die kijken naar wat er op het veld gebeurd, en proberen er dan een goede wedstrijd van te maken. Dat betekent dat ze kijken wat de wedstrijd nodig heeft, en ingrepen doen die voor de spelers ook logisch zijn. Gözübüyük is te veel een mannetje die wil laten zien dat hij wat kan, en wil zijn persoonlijkheid laten gelden. Dat merken spelers en dat is voor het verloop van de wedstrijd niet goed. We moeten het er maar mee doen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Niet Serdar maar de VAR gaat bepalen wie er kampioen gaat worden. De reacties van de KNVB zeggen voldoende. Elke beslissing die de VAR neemt wordt zodanig gedraaid dat ze gelijk hebben. Zware overtredingen worden weggepoetst en sommige ploegen mogen gewoon shirtje trekken en anderen niet. Er is geen regel en zo kun je alles wat krom is recht praten, helaas. Valt alleen op dat steeds dezelfde ploeg voordeel krijgt van de VAR.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik durf ook wel te beweren dat wij in de top 3 staan van de meest genaaide ploeg dit seizoen, toch nog knap bovenaan staan....
+1/-0

5 jaar geleden
Er rest ons de komende weken maar 1 ding: erop kleunen alsof ons leven ervan af hangt en winnen anders gaat de schaal helaas aan onze neus voorbij.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik heb net even naar de kalender gekeken, maar ik zie nog maar 3 moeilijke wedstrijden staan: Ajax-PSV, Vitesse-PSV en en AZ-PSV. De overige zijn Nac, VVV, Pec, Graafschap, Ado, WillemII en Heracles en die moet PSV gewoon kunnen winnen. Als PSV weer op gang komt moet dat toch te doen zijn.
+1/-0

 
Ik hoop het Tony, Ik hoop van harte dat de schaal aan onze Neuzen voorbij gaat;+)
+1/-0

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje