Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Ihattaren tekent nieuw contract bij PSV

5 maart 2019 17:16 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Mohammed Ihattaren tekent nieuw contract bij PSV; image source: Pro Shots

PSV heeft bekend gemaakt dat Mohammed Ihattaren een nieuw contract getekend heeft. De 17-jarige middenvelder zal nu tot de zomer van 2022 onder contract staan bij PSV. Ihattaren speelt al sinds de F-jeugd voor PSV en maakte eind januari zijn officiële debuut in het eerste elftal.

Daags na zijn basisdebuut in het eerste elftal tekende hij in bijzijn van zijn familie zijn nieuwe contract. "Ik ben ontzettend blij dat ik dit samen met hen mag vieren. Ze staan sinds mijn geboorte voor me klaar en zijn me altijd blijven steunen. Ook in moeilijke tijden", aldus Ihattaren.

Tot anderhalve maand geleden speelde hij nog zijn wedstrijden voor PSV onder 19. Inmiddels heeft hij zes wedstrijden in de Eredivisie gespeeld. "Er komt in korte tijd veel op me af. Maar ik ga altijd volle bak. Druk of geen druk. Ik ben vooral bezig met voetbal en daarin is mijn familie erg belangrijk", zo geeft hij aan. "Ik zal hard moeten blijven trainen, hoop natuurlijk op veel speelminuten en ga er alles aan doen zo snel mogelijk een plekje in de kleedkamer van het eerste te verdienen. Het grootste doel voor nu is kampioen worden."

Technisch manager John de Jong is blij dat Ihattaren zijn contract heeft verlengd. "Dit is een prachtig moment voor de PSV-familie", zegt hij daarover. "Van de jeugdopleiding tot het eerste elftal, we mogen allemaal trots zijn op de manier waarop hij zich manifesteert. Mo ontwikkelt zich zeer voorspoedig en daar hoort een nieuw contract bij. We hopen dat we nog lang van hem mogen genieten."

Meer op PSV.nl




Tags

ihattaren basisdebuut bijzijn eredivisie geboorte jong manifesteert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Krijg net een Telegraaf alert dat Wesley weer single is. Het lijkt me dat het bijtekenen van Ihattaren HET nieuws van de dag is. Well done PSV/ John de Jong
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
5 jaar geleden
Waarom heb jij een teleriool(!)-alert @tony?? :)
+2/-1

 
5 jaar geleden
Omdat ik in het buitenland woon en op deze manier op de hoogte blijf over het land waar ik geboren ben. Mag ik hier blijven van je baas?
+2/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik weet het niet, heb geen baas(ok, mijn vrouw dan). Maar van mij mag je blijven hoor. Probleem is dat het de vraag is dat wat de teleriool schrijft de waarheid is (als het al geen ophitserij in alle facetten vod is).
+1/-0

 
Alleen een hond heeft een baas, een tiger niet. Of heet je Tony de Hond, deze duikt wel altijd op juist voor de verkiezingen.
+4/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Mag toch wel hopen dat hij niet voor een habbekrats weg gaat nu.......
+1/-0

 
NEEEEE Broeder dat doet Yolleke echt niet, die neemt zelfs de tafelkleden mee.
+1/-1

5 jaar geleden
Jolanthe zal toch niet denken dat.....
+2/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Geweldig dat deze jongen bij PSV bij heeft getekend. Eigenlijk is dat ook het verstandigst als je als speler de top wilt bereiken. Spelers zoals hij moeten zo veel mogelijk wedstrijden spelen, en bij PSV kan dat bij de keuken-divisie en in PSV-1.

OT: Wat een geweldige prestatie van Ajax. Als je uit bij Real met 1-4 kan winnen dan heb je gewoon zeer veel kwaliteit in de ploeg. Voetballend is Ajax een stuk verder dan PSV, en dit PSV kan dit niveau niet halen. Ajax haalt dit seizoen enorm veel punten voor NL en daar mogen we ze dankbaar voor zijn. PSV zat in een zeer zware poel, en Feyenoord heeft dit jaar europees helemaal niks gepresteerd. Als je naar de kwaliteiten van Ajax kijkt dan is het wel doodzone dat PSV de mogelijkheid heeft laten liggen om nu 8 punten voor te staan. Dan waren we wel kampioen geworden. Ze kunnen echt pieken in hun voetbal, en dat geeft grote zorgen voor Ajax-uit. Laten we maar hopen dat ze een luie instelling tegen wat kleine ploegen hebben en zo toch nog punten gaan verspelen. Verder kan het drukke programma hun ook gaan slopen.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Met de juiste opstelling en mentaliteit kan je veel bereiken ????.
+1/-0

 
Moet ik ook maar bekennen, maar een druk programma? Nee dat hoeft niet zo te zijn, de KNVB fix het wel, Real had een druk programa, alhoewel ik denk dat ze ook mede door arrogantie ten onder zijn gegaan, en daar het toch Real Madrid betreft kan ik er best meeleven, maar Ajax zelf gun ik ook niet veel, eigenlijk niks.
+1/-0

5 jaar geleden
Geweldig! Nu terecht met de familie gevierd en zaterdag met ons de supporters door een klinkende overwinning en 2 goals van onze toekomstige sterspeler! Welkom Mohammed!!
+3/-1

5 jaar geleden
De beste moet maar kampioen worden. Je kunt niet elk jaar kampioen worden toch?
+2/-0

5 jaar geleden
Geweldig en nu maar hopen dat hij zich niet te vroeg laat verlijden naar het grote geld zoals in het verleden al meerdere malen is gebeurd met verscheidene anderen PSV ers !!
+1/-0

5 jaar geleden
De regels zijn als je 16 jaar wordt je een contract voor maximaal 3 jaar kan tekenen en dat pas kan verlengen als je 18 wordt. Dus ik ben hier wel verbaasd over en vraag me af of dit rechtsgeldig is. Gisteravond viel ik ook van ene verbazing in de andere. Ajax speelde geweldig voetbal en overklaste Real op alle fronten. Maar dit Real is in verval er staan op het veld 11 fantastische voetballers maar het teambelang is totaal verdwenen en ze spelen zonder enige beleving. Maar ik heb enorme bewondering voor de prestatie van onze vrienden uit Amsterdam. Ik heb al eerder geschreven dat de 2e plaats in de competitie ook een hoofdprijs kan zijn, dat heeft Ajax gisteravond wel bewezen. Maar ik moet in alle eerlijkheid wel bekennen dat ik leukere avonden heb gehad. Ik zit een beetje met een kater.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Waarom kater , we hebben twee ploegen in Nederland die geweldig voetbal spelen . Ajax had wel het 'geluk'dat Real geen schim meer is van wat ze eerder waren . Bovendien weer hulp van de VAR . Maar dat mag de pret niet drukken . Een Nederlandse topploeg in de Championsleague , TOP.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
2 ploegen die geweldig spelen? Sorry maar ik vind het spel van ons mooie clubje helaas niet om aan te zien sinds december. Er is niks over van het ‘frisse’ PSV van de eerste 2 maanden van het seizoen. Wat een middenveld heeft Ajax zeg. Ik vrees dat we kansloos eraf gaan 31 maart.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ajax uit wordt een groot probleem voor PSV. Als Ajax echt de wil heeft om te gaan voetballen dan kunnen ze dat ook, en zijn ze de beste van NL. Echter heeft Ajax ook spelers die er af en toe geen zin in hebben, of zich te goed voelen om mee te verdedigen. Dat kan ze tegen kleinere ploegen opbreken. Verder kunnen de vele CL-wedstrijden op een gegeven moment te veel vermoeidheid gaan geven. De kansen liggen voor PSV bij de mentaliteit om elke wedstrijd te willen winnen. Ik hoop dat Van Bommel het team tegen NAC niet verandert in de hoop dat PSV zo weer fris voetbal gaat spelen. Het hoeft niet mooi te zijn, als ze maar genoeg wedstrijden kunnen winnen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Maar wij hebben nog niet verloren , bovendien zeker de CL vergeten waarin we zeer goed gepresteerd hebben. Ajax heeft het ook niet geweldig gedaan, ook niet na de winterstop. En nu zeker niet blind staren op een Real Madrid . Ajax was heel goed maar Madrid heel slecht , heel slecht. Ik wil dit Ajax wel zien tegen Barcelona of PSG of de Spurs. Ze kregen alle ruimte van Real wat niet normaal is voor Real . We gaan het zien . Voetbal blijft mooi. PSV is weer groeiende en kan nog veel leuke dingen laten zien dit seizoen.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
@Romaba: uiteraard hebben we nog niet verloren maar vergeet niet dat Ajax gisteren durfde te voetballen maar vooral ook KAN voetballen. Ik vind hun middenveld echt DE sleutel van het huidige Europese succes. Veel snelheid, voetballend vermogen en rete veel creativiteit. Dat mis ik bij PSV. Reken erop dat ze ons bij de strot gaan grijpen zoals ze destrijds bij FC Twente in die kampioenswedstrijd deden. Ik vrees dat wij niet bij machte zullen zijn om eronderuit te voetballen met alle gevolgen van dien. Zoveel extra wedstrijden spelen ze niet meer dan PSV tot aan 31 maart. Tevens kun je door CL juist ook wel eens in een flow komen.. nadat ze bij ons een jas kregen zetten ze ook een hele sterke serie neer met dito resultaten. Veel wedstrijden zegt mij niks, in tegendeel.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@Tony , en wat was de flow van Feyenoord tegen Ajax 6-2 om enkele weken later met 0-3 te verliezen in de kuip voor de beker. ? CL wedstrijden staan op zich . Wij hebben het heel goed gedaan in de CL met ploegen die zeer sterk zijn. Nu is het even wat minder . Denk je dat onze concurrenten niet meer gaan verliezen ? het mooie van voetbal is dat het onvoorspelbaar is . Wie had er nu gedacht dat Real zo slecht voetbalt en PSG uitgeschakeld zou worden door ( de VAR) Man United ? Er gaan hele mooie wedstrijden volgen , verheug me erop .
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik vind Feyenoord niet te vergelijken met PSV en Ajax. Hebben het hele jaar al de volatiliteit van een krolse kat. Ajax en PSV hebben eerder dit seizoen al bewezen een serie te kunnen neerzetten waarbij het voetbal van onze ploeg me ernstig zorgen baart
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
@ Tony Wat bedoel je dan , Ajax- Heracles 1-1 en Heracles -Ajax 1-0 en Feyenoord-Ajax 6-2 ? Niet vergeten , wij spelen wat minder maar niet slecht . Tegen Feyenoord had het zo maar anders kunnen zijn . De man van de wedstrijd was Vermeer . Daarvoor zit hij nu ook in de voorselectie van Oranje. heb je de kansen geteld ? en Utrecht-PSV . De bal had op de stip gemoeten na de overtreding van Letschert op de Jong . Dan had ik het nog wel eens willen zien. Wat mij zorgen baart is het optreden van de VAR. De VAR bepaalt momenteel en dat is niet goed. De term , je kunt hem er voor geven is heel breed en verontschuldigend.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Nadat Ajax bij ons een jas kreeg hebben ze geloof ik ELF wedstrijden op rij gewonnen! Dat zijn series die ik bedoel. Na de winter begonnen ze gelukkig slecht maar ik zie ze zo maar tot aan het einde van het seizoen alles winnen. En sorry, ik vind PSV wel waardeloos spelen na de winter. Ik zie echt geen enkele speler het niveau van bijvoorbeeld de eerste maanden meer halen. In tegendeel. Daarbij komt dat ik ons middenveld zwak vind. Geen creativiteit en geen scorend vermogen. Naar mijn bescheiden mening hangt alles van de 3 voorin af. Laten die nou ook net uit vorm zijn.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Jammer Tony. Als ik Bergwijn zie en bv de doelpunten tegen Excelsior kan ik niet zeggen dat hij uit vorm is. De Jong is altijd actief , scoort hij niet dan brengt hij anderen in stelling. Lozano , uit vorm , zou kunnen of met zichzelf bezig . Voor hem momenteel 3 anderen , geen probleem. Ajax gaat echt niet alles winnen. Staar je niet blind op de wedstrijd tegen Real . Real speelt momenteel 2 klassen lager , ze hebben Ajax compleet onderschat en zijn afgestraft. Benzema en Bale , beiden uit vorm. PSV heeft een hele goede ploeg maar Ajax heeft meer kwaliteit dat is nu eenmaal zo, is ook logisch . Kijk eens wat ze geïnvesteerd hebben. Ajax is verplicht hierdoor kampioen te worden maar ik moet het nog zien. De sterallures steken de kop op . Het gaat nog heel leuk worden.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Je kunt natuurlijk alles negatief benaderen, maar het kan verkeren. Ik denk dat er bij PSV niet veel nodig is om het veldspel weer recht te trekken, moet Bommel het wel voor elkaar krijgen. Als de pressing terug is zal PSV niet veel meer weggeven denk ik, zo niet, gaan we er dik af in de Arena. De tactiek en speelwijze is prima, maar slecht uitgevoerd sinds de winterstop(en het zat niet altijd mee). En de opfrisbeurt met Gakpo, Ihattaren en Sadilek zal mi. een positieve bijdrage leveren. Ajax zal op z'n tenen moeten lopen de komende weken met een druk programma(vooral mentaal). Het kan nog alle kanten uit, en vooralsnog staan we 2 punten voor.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@Pvh: we zullen zien. De jeugd is zeker een pluspunt bij PSV maar daarmee win je niet in de Arena vrees ik. Als Ajax echt dezelfde pressing gaat spelen als tegen Real thuis dan ben ik ervan overtuigd dat wij niet bij machte zijn om 'er onderuit' te spelen. Zoals je weet ben ik totaal geen fan van dit middenveld. Ik hoop dan ook van harte dat van Bommel komende zomer een keuze gaat maken tussen Rosario en Hendrix en iets meer voetbal in die linie gaat toevoegen. Type Propper zou mijns inziens heel veel oplossen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Mbt Real Madrid is het denk ik juist precies omgekeerd: ajax kon voetballen daar Real weinig pressing gaf, het viel me zaterdag tegen Barcelona ook al op. Als die er wel was geweest denk ik dat er weinig euforie was geweest voor ajax. Als je één ding niet moet doen is het wel een Frenkie de Jong in vorm, ruimte geven. Daarom denk ik dat een Atletico of Liverpool als volgende tegenstander van ajax slecht nieuws is voor A'dam en omstreken. Mbt PSV middenveld, Ihattaren is de coming man.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik ken Ihattaren niet. Wat is zijn ideale positie? Hoe staat het met scorend vermogen? Kan me niet voorstellen dat we onze hoop nu al op zo’n jong ‘manneku’ moesten vestigen. Van wat ik zie word ik blij maar we weten allemaal dat zulke jonge spelers brengen met vallen en opstaan gaat.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
@romaba , er is één ploeg waar ajax(en elke club) echt moeite mee zal hebben, en dat is Liverpool, wmb. de maat momenteel in Europa, een uitgekookte vechtmachine.(moeten ze volgende week wel ff n beetje stunten in da Allianz Arena)
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Om City niet te vergeten! Die hebben naar mijn mening meer kwaliteit dan Liverpool. Die spelen trouwens volgende week in Bayern.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Qua spelers wel, niet als team denk ik.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik denk dat je op 16 jaar 3 jaar mag teken, je op je 17e ook voor 3 jaar mag tekenen (als contract beter is), en op je 18 dan voor 5 jaar.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Je moet hem wel laten tekenen , anders is hij weg . Scouts voldoende op de tribune.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Goed nieuws en nu opstellen Mark , al is het maar een speelhelft . Mo kan een hele grote worden maar hij moet wel spelen .
+1/-0

 
5 jaar geleden
oke, allemaal eens,maar we staan nog steeds 2 punten voor. We hoeven alleen "maar"9 wedstrijden te winnen en in de arena gelijk, dan zijn we op de platte kar, Forza PSV.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Precies zo is het. We hebben het nog gewoon in eigen hand.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage