Transparent
Inloggen
Sluiten

'Joël Piroe in belangstelling van Juventus, PSV hoopt op nieuw contract'

7 maart 2019 17:29 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Joël Piroe in belangstelling van Juventus, PSV hoopt op nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Juventus interesse heeft in Joël Piroe. De 19-jarige spits van Jong PSV heeft een aflopend contract in Eindhoven, al wil PSV wel met hem verder. Uit de gesprekken die er tot nu toe geweest zijn is echter nog geen nieuw contract overeen gekomen. Indien Juventus hem wil overnemen, zal het een opleidingsvergoeding van € 370.000 euro moeten betalen.

De Italiaans kampioen van de afgelopen zeven jaar had ook een jaar geleden al belangstelling voor de aanvaller, maar PSV kon hem toen nog aan zijn contract houden. Dit seizoen is Piroe met tien doelpunten topscorer van Jong PSV. De jeugdinternational traint ook regelmatig mee met de A-selectie en was ook op het trainingskamp in Qatar. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij echter nog niet.

Meer op ED.nl




Tags

juventus piroe jong opleidingsvergoeding qatar topscorer trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Zo, toe maar, Juventus. Is hij echt zo goed dan? Hij heeft natuurlijk behoorlijk wat concurrentie, Luuk de Jong, Romero, Lammers wellicht en in mindere mate Malen en Bergwijn. Maar als hij Juve materiaal is, verbaast het me dat hij zn debuut nog niet heeft mogen maken.
+1/-1

5 jaar geleden
Alsof hij bij Juve aan het spelen toekomt.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Juventus schijnt hem vorig jaar al te hebben 'vastgelegd'. Ze willen hem echt hebben.
+1/-0

5 jaar geleden
Hij kan zien dat je bij PSV echt kan doorbreken als je goed genoieg bent, en dat Van Bommel ook grote namen/aankopen op de bank zet als je echt beter bent. Ik zou met hem een plan maken waarbij hij net zo'n route doorloopt als Lammers en Zoet. Misschien kan PSV hem bv aan een club als WillemII uitlenen of zo, als hij echt goed genoeg is.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Okay... dan blijf je bij PSV en is je vooruitzicht dat je je laat uitlenen aan Willem II. Of FC Groningen voor mijn part.
Dan lijkt me de keuze voor Juventus snel gemaakt.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Het gaat erom dat de jonge spelers aan spelen toe komen op een niveau dat ze aan kunnen. Van Jong-PSV naar WillemII is dan een goede stap. Net zoals Zoet naar RKC is gegaan, en Lammers naar Heerenveen. Dit met het doel hem naar PSV te halen als hij klaar is voor PSV-1. Naar Juventus toe gaan klinkt leuk, maar als er dan geen goed traject voor hem is, dan heeft hij daar niet veel aan. Malen is ook weer naar NL terug gekomen om toch een goed traject te krijgen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Hij heeft nogal wat concurrentie voor zich, en die zijn ook allemaal nog jong en talentvol. Zoveel plek is er niet voorin.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat klopt, De Jong, Romero, Lammers .... Misschien moeten we dan maar met 4 spitsen gaan spelen :-)
+1/-0

 
5 jaar geleden
Yep , zo denk ik er ook over .Als Juve interesse toont kriebelt het wel natuurlijk. Ook als je bij de reserves hoort. Joël speelt wekelijks goed en is topscorer van PSV . Op die leeftijd moet je een stap hoger maken.
+1/-0

Was Scamacca oid niet bij Juve met veel tamtam weg geplukt? En Bommel geeft idd jonge spelers de kans, maar dan alleen als de basisspeler er echt met de pet naar gooit, het wisselbeleid van Bommel gaat net hoe de wind waait.
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Als je Piroe bij PSV 2 ziet spelen, heb je niet echt het idee dat het een speler is met veel potentie. Doet me een beetje denken aan Rai Vloet.
+1/-0

5 jaar geleden
Zit er dik in . De Herdgang barst van de talenten . Je kunt ze toch niet allemaal opstellen. Joël is een toptalent waar we er zo veel van hebben ,je moet een keuze maken. Velen zullen nog vertrekken komend seizoen niets mis mee . Jeugdopleiding is goed bezig. Het is alleen te hopen dat de vertrekkende talenten een goede keuze maken . Ze hebben nog een lange weg ter gaan .
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Wat maakt Piroe een toptalent in jouw ogen?
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Santa Cruz PSV, Joël viel al op in 2017 bij oranje O 19 toen hij 3 x het doel trof tegen DLD (4-1) . Hij is gedreven en heeft een goed inzicht . Bovendien topscorer . Everton en Inter hebben zich ook al gemeld. Maar we hebben meer van die talenten . Wat ik al eerder zei , je moet een keuze maken en dat is best lastig voor van Bommel , en die kent hem goed. Helaas krijgen we vaak alleen de samenvattingen te zien van JPSV bij FOX Sports .
+1/-0

 
Santa probeert discussies op de spits te drijven, beetje iri zo,natuurlijk heb je zo je recht op een mening man, maar die heeft iedereen, maar je mag je eigen ook ooit erbij neerleggen en niet altijd maar jou stelling met al wat je maar kan verdedigen, dat noemen we IRRITANT.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Ze willen hem graag houden maar het is geen must zoals Mo bv . Als hij niet wil mag hij vertrekken .Levert nog geld op ook en we hebben er meerdere van . Maar het is een goede speler vast en zeker.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje