Transparent
Inloggen
Sluiten

'Joël Piroe in belangstelling van Juventus, PSV hoopt op nieuw contract'

7 maart 2019 17:29 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Joël Piroe in belangstelling van Juventus, PSV hoopt op nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Juventus interesse heeft in Joël Piroe. De 19-jarige spits van Jong PSV heeft een aflopend contract in Eindhoven, al wil PSV wel met hem verder. Uit de gesprekken die er tot nu toe geweest zijn is echter nog geen nieuw contract overeen gekomen. Indien Juventus hem wil overnemen, zal het een opleidingsvergoeding van € 370.000 euro moeten betalen.

De Italiaans kampioen van de afgelopen zeven jaar had ook een jaar geleden al belangstelling voor de aanvaller, maar PSV kon hem toen nog aan zijn contract houden. Dit seizoen is Piroe met tien doelpunten topscorer van Jong PSV. De jeugdinternational traint ook regelmatig mee met de A-selectie en was ook op het trainingskamp in Qatar. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij echter nog niet.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

juventus piroe jong opleidingsvergoeding qatar topscorer trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zo, toe maar, Juventus. Is hij echt zo goed dan? Hij heeft natuurlijk behoorlijk wat concurrentie, Luuk de Jong, Romero, Lammers wellicht en in mindere mate Malen en Bergwijn. Maar als hij Juve materiaal is, verbaast het me dat hij zn debuut nog niet heeft mogen maken.
+1/-1

1 jaar geleden
Alsof hij bij Juve aan het spelen toekomt.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Chong speelde gisteren ook gewoon mee in de cl. Dus kan zo maar dat hij daar ook af en toe aan spelen toe komt.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Juventus is geen Man Utd. Daar komt geen (jonge) hond aan spelen toe. En ik denk dat Joël dat ook wel weet en dat hij gewoon bijtekent.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
He Sosa man, wat flik je me nu? Had van jou verwacht: trainen met Ronaldo of trainen met Hendrix. Of is dat te off topic en ben je bang voor een kaartje?
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Beste ttt, bedankt voor het attentenderen op het feit dat ik weer eens afdwaalde. Inzake de kaarten ,die spaar ik voor aan de muur.

Ontopic: iedereen traint liever met Jorrit tikkie breed dan met christiano ik win 5 cups met de grote oren Ronaldo.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Treurig @sosa. En jij maar zeuren over @santacruz.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Wil jij je er niet mee bemoeien aub! Beetje sneu hé die reactie van je. Als je niet weet waar het over gaat, moet je je er ook niet mee bemoeien.
+2/-0

1 jaar geleden
Juventus schijnt hem vorig jaar al te hebben 'vastgelegd'. Ze willen hem echt hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij kan zien dat je bij PSV echt kan doorbreken als je goed genoieg bent, en dat Van Bommel ook grote namen/aankopen op de bank zet als je echt beter bent. Ik zou met hem een plan maken waarbij hij net zo'n route doorloopt als Lammers en Zoet. Misschien kan PSV hem bv aan een club als WillemII uitlenen of zo, als hij echt goed genoeg is.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Okay... dan blijf je bij PSV en is je vooruitzicht dat je je laat uitlenen aan Willem II. Of FC Groningen voor mijn part.
Dan lijkt me de keuze voor Juventus snel gemaakt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat erom dat de jonge spelers aan spelen toe komen op een niveau dat ze aan kunnen. Van Jong-PSV naar WillemII is dan een goede stap. Net zoals Zoet naar RKC is gegaan, en Lammers naar Heerenveen. Dit met het doel hem naar PSV te halen als hij klaar is voor PSV-1. Naar Juventus toe gaan klinkt leuk, maar als er dan geen goed traject voor hem is, dan heeft hij daar niet veel aan. Malen is ook weer naar NL terug gekomen om toch een goed traject te krijgen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft nogal wat concurrentie voor zich, en die zijn ook allemaal nog jong en talentvol. Zoveel plek is er niet voorin.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat klopt, De Jong, Romero, Lammers .... Misschien moeten we dan maar met 4 spitsen gaan spelen :-)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Yep , zo denk ik er ook over .Als Juve interesse toont kriebelt het wel natuurlijk. Ook als je bij de reserves hoort. Joël speelt wekelijks goed en is topscorer van PSV . Op die leeftijd moet je een stap hoger maken.
+1/-0

Was Scamacca oid niet bij Juve met veel tamtam weg geplukt? En Bommel geeft idd jonge spelers de kans, maar dan alleen als de basisspeler er echt met de pet naar gooit, het wisselbeleid van Bommel gaat net hoe de wind waait.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Scamacca kwam van AS Roma
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Als je Piroe bij PSV 2 ziet spelen, heb je niet echt het idee dat het een speler is met veel potentie. Doet me een beetje denken aan Rai Vloet.
+1/-0

1 jaar geleden
Zit er dik in . De Herdgang barst van de talenten . Je kunt ze toch niet allemaal opstellen. Joël is een toptalent waar we er zo veel van hebben ,je moet een keuze maken. Velen zullen nog vertrekken komend seizoen niets mis mee . Jeugdopleiding is goed bezig. Het is alleen te hopen dat de vertrekkende talenten een goede keuze maken . Ze hebben nog een lange weg ter gaan .
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Wat maakt Piroe een toptalent in jouw ogen?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Santa Cruz PSV, Joël viel al op in 2017 bij oranje O 19 toen hij 3 x het doel trof tegen DLD (4-1) . Hij is gedreven en heeft een goed inzicht . Bovendien topscorer . Everton en Inter hebben zich ook al gemeld. Maar we hebben meer van die talenten . Wat ik al eerder zei , je moet een keuze maken en dat is best lastig voor van Bommel , en die kent hem goed. Helaas krijgen we vaak alleen de samenvattingen te zien van JPSV bij FOX Sports .
+1/-0

 
Santa probeert discussies op de spits te drijven, beetje iri zo,natuurlijk heb je zo je recht op een mening man, maar die heeft iedereen, maar je mag je eigen ook ooit erbij neerleggen en niet altijd maar jou stelling met al wat je maar kan verdedigen, dat noemen we IRRITANT.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ze willen hem graag houden maar het is geen must zoals Mo bv . Als hij niet wil mag hij vertrekken .Levert nog geld op ook en we hebben er meerdere van . Maar het is een goede speler vast en zeker.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.006 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg zqs