Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Pablo Rosario naderen akkoord over spectaculair verbeterd contract'

13 maart 2019 07:46 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV en Pablo Rosario naderen akkoord over spectaculair verbeterd contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV en Pablo Rosario een akkoord naderen over een nieuw en spectaculair verbeterd contract. De middenvelder zal als alles helemaal rond komt verlengen tot de zomer van 2023. Beide partijen waren al maanden in gesprek over een nieuwe verbintenis en zijn in de afgelopen periode dichter bij elkaar gekomen.

Zowel zaakwaarnemer Mino Raiola als PSV zelf kon nog geen mededelingen doen over de aanstaande contractverlenging. Het huidige contract van Rosario loopt in 2020 af. Dat tekende hij al toen hij in 2016 de overstap maakte van Almere City naar Eindhoven.


Discussieer mee op de forums


Tags

rosario naderen mededelingen raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Daarom speelt hij de laatste maanden dus zo matig. Gauw tekenen en verder voetballen!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Of zou zijn vrouwtje ook zwanger zijn net als die van Zoet en in een eerder stadium de partner van Hendrix? Vruchtbare grond rondom Eindhoven. On-topic: goed nieuws wat mij betreft, zeker als hij zijn niveau van voor de winter weer haalt.
+2/-1

Ja en nou weer normaal presteren.
+2/-1

1 jaar geleden
Goede zaak . Echter het ligt niet alleen aan Pablo , het hele elftal zit in een dip meestal duurt dit maar even . We hebben er tot nu toe niet veel schade van ondervonden. Het is te hopen dat we er tegen onze concurrent weer staan . Het glas is halfvol.
+3/-0

 
1 jaar geleden
“Niet veel schade van ondervonden”??

Heb je de voorbije weken lekker gedroomd? :p
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoezo , hebben we verloren dan ? Heb je Ajax - PEC gezien ? Als je gaat vergelijken met voorgaande jaren valt dit puntverlies nog mee. De dip is er ieder jaar .Tot nu toe weinig schade , absoluut. Onze concurrent gaat zeker punten verspelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, die Amsterdammers hijgens ons een stuk nadrukkelijker in de nek na al dat puntverlies.. Nu moeten we winnen (of gelijkspelen) in de Arena.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is toch niet onmogelijk beste voskat ? We moeten wel gelijk drukzetten .
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoezo valt dat puntverlies nog mee vergeleken met voorgaande jaren? Vorig jaar had PSV dacht ik 1 punt meer terwijl de selectie veel minder was (oa geen enkele linksbenige verdediger op het veld) en Luuk de Jong inmiddels zijn beste vorm ooit te pakken heeft. Het verbaast me dat ik daar (bijna) niemand over hoor hier.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is bijna altijd zo , de beste speler spreekt men weinig over wel degene die minder presteren. Net zoals onze verdediging ( tot nu toe) de minste doelpunten tegen. Wat vorig seizoen betreft heb ik slechtere wedstrijden gezien dan dit seizoen . Kom op we moeten nog 9 wedstrijden er zijn nog 27 punten te halen .
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waar ik op doel is dat ik weinig/ niks hoor over het feit dat er vorig jaar een punt meer was behaald na 25 wedstrijden ondanks een selectie die minder in balans was dan dit jaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
klopt , 2 verloren , 65 doelpunten voor en 26 tegen en 65 punten. Maar dit jaar meer pech (VAR) en onnodig punt verlies tegen Utrecht, Groningen en Feyenoord terwijl we beter waren zeker in de 2e helft.
+2/-1

1 jaar geleden
Niet kapot van. Blijf je over een paar jaar mee zitten.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Die kans is wel aanwezig ja.
+1/-2

1 jaar geleden
En inmiddels verlengd tot 2023.........
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi om te zien! Zit nu ook weer bij het Nederlands elftal! Bijtertje op t middenveld!
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.001 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump woordje zorg