Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Steun de ploeg, ook als het even minder lijkt'

16 maart 2019 09:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "Steun de ploeg, ook als het even minder lijkt"; image source: Pro Shots

Mark van Bommel gaf vrijdag op de persconferentie nogmaals aan niet te begrijpen waarom er vorige week tegen NAC Breda spelers werden uitgefloten. "Gelukkig pakte onze harde kern het goed op", aldus Van Bommel, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. "Steun de ploeg, ook als het even minder lijkt. In de afgelopen dertien thuiswedstrijden hebben we grote uitslagen geboekt en het kan ook wel eens 2-0 worden. Dat is geen reden om eigen spelers uit te fluiten."

De trainer kan zich ook niet vinden in de kritiek dat het spel van PSV 'landerig' en 'saai' zou zijn. "Als iemand het landerig vond, betekent het dat de lat gewoon heel erg hoog ligt", zo gaf hij aan. "We hebben dit seizoen al een keer met 5-0 en 6-0 gewonnen, een uitwedstrijd met 7-0. Kijk eens naar de uitslagen van al onze thuiswedstrijden. Win je dan een keer met 2-0 van NAC, dat op plek achttien staat, dan noemt men dat landerig en saai."




Tags

bommel landerig nac kern uitgefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jantje lacht Jantje huilt, dat zie je bij iedere club. Ik irriteer me ook mateloos aan het uitfluiten. "Come on PSV" is ook een soort van reactie op het slechte spel, maar dan in een wat positiever daglicht.
+2/-1

 
Inderdaad, of zing dan PSV wakker worden! Dat is minder op de man en geeft ook een positiever signaal.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik stel voor als degene langs je fluit, je hem meteen een knal verkoopt. Lever anders je kaart in triest publiek. Het is vooral aan de noordzijde en het jammere is dat veel supporters al tig jaar een kaart hebben. Die zorgen totaal niet voor sfeer. Je ziet het met Europese wedstrijden dan is er veel meer sfeer. Overal zitten van die vastgeroeste ouwe zeurzakken
+2/-0

5 jaar geleden
Ik zie ook nooit iemand fluiten bij mij in de buurt anders zou ik er meteen op af gaan en 'netjes' vragen om ermee op te houden. Ik ben wel echt helemaal klaar met dat saaie tikkie breed en met mij iedere PSV supporter. Dat kennen we nu wel na een paar jaar gespeeld te hebben met een fantasieloos blok. Wel genoten eerste helft van het seizoen totaan FEY uit. Daarom des te frustrerender hoe het spel nu is. Ik denk ook dat veel supporters het oneens zijn met Bommel dat Guti op de bank zit. Hoewel ik geen tacticus ben, zou hij dit probleem ideaal kunnen oplossen maar Bommel is hem kapot aan het maken door geen vertrouwen te bieden. Al die frustraties komen naar buiten wanneer nu ook Denzel gaat lopen kloten. Ook tijd voor Lozani om een kerel te worden en weer vuur in het team te blazen.
+6/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Hoezo lopen kloten . Uiteindelijk was Dumfries toch belangrijk ook tegen NAC .
+1/-0

5 jaar geleden
Schandalig dat zo'n oproep nodig is...
+5/-0

5 jaar geleden
Van Bommel werkt het zelf in de hand door falende spelers te blijven opstellen. Analisten zien het, het scorebord bewijst het, en het publiek pikt het niet. Kan je wel het vingertje naar het publiek wijzen, maar ze moeten de oorzaak echt bij zichzelf zoeken.
+2/-2

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Welke analisten? Johan Derksen van VI ? Dan lach je je toch te barsten. Wat hij maandag roept kan vrijdag weer anders zijn . Maar het blijft een leuk programma. Een leuker cabaret bestaat niet samen met Gijpie.
+2/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Grote denkfout van velen: denken dat zogenaamde 'analisten' iets bijdragen aan een discussie over voetbal. VI is een idd. een cabaretshow die ivm . reclame inkomsten PSV graag afzeikt en ajax (en soms zelfs ook nog feyenoord) bewierookt, maar niets met voetbal te maken heeft. De andere analisten die je hoort weten het altijd achteraf o zo goed, enige verantwoordelijkheid voor het functioneren van een selectie hebben ze niet. Waar waren ze met hun kritiek bv. toen PSV alles won voor de winterstop, nu kan ineens het controlerende duo niet meer voetballen, en is het alleen maar 'lafjes balletje breed en naar achteren', en Bommel komt plots blijkbaar ook uit een ei. Als ik de goegemeenschap beluister wordt het blijkbaar de hoogste tijd dat Bommel maar eens goed luistert naar 'de beste stuurlui staan aan wal'. Ben blij dat binnen de PSV-organisatie er professionele intelligente en stabiele mensen rondlopen die zich niet afleiden door de buitenwacht die 0,0 verantwoordelijkheid draagt.
+3/-0

 
5 jaar geleden
VI moet nu nog een stuk langer duren, en daarom halen ze er steeds meer andere onderwerpen bij om te tijd te vullen. Daardoor gaat het wel steeds minder over voetbal. Ik kom zelden een echt goede analyse tegen over van wat er mis gaat en hoe dat dan opgelost zou kunnen worden. Zeggen dat het fout gaat is gemakkelijk, zeggen wat er precies fout gaat is al lastiger, maar het echt oplossen is het moeilijkst en juist die taak heeft Van Bommel mijn zijn staf en zijn team.
+2/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
De uit fluiters kun je geen supporters noemen. Het kan een keer wat 'slechter gaan'maar dat is geen reden om spelers uit te gaan fluiten. Denzel heeft misschien wel wat teveel gegeven . Als je kijkt waar hij vandaan komt ligt de lat voor hem nu stukken hoger. Blessures hangen in de lucht in deze fase van de competitie . Moeten we niet hebben De interlands komen er nu ook nog aan helaas.Nog meer belasting . Steun je club svp.
+2/-0

5 jaar geleden
Verander het elftal, zeker als het al maanden minder gaat...
+1/-2

5 jaar geleden
Ik zit op West beneden, daar word er weleens wat gevloekt maar om mij heen word er weinig of niet gefloten. Na dat gevloek of getier beginnen ze wel vaak meteen met aanmoedigingen en zo hoort het ook. Heb ook het idee dat het meeste gefluit van de bovenste vakken komt, daar galmt het lekker en die 10 man die dan misschien her en der fluiten lijken wel meteen 1000man.
+1/-0

5 jaar geleden
Ajax heeft verloren... we staan 5 punten voor.
Dit mag niet meer fout gaan.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje