Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitwedstrijd tegen Ajax onder leiding van Björn Kuipers

26 maart 2019 12:02
Foto: Pro Shots

Uitwedstrijd tegen Ajax onder leiding van Björn Kuipers; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Ajax - PSV zondag zal worden gefloten door Björn Kuipers. Voor Kuipers zal het de tweede wedstrijd van PSV worden die hij dit seizoen in goede banen moet zien te leiden. Eerder was hij ook al scheidsrechter in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. PSV wist toen met 1-2 te winnen.

Pol van Boekel is aangesteld als de VAR. Hij moet via de videobeelden voor ondersteuning gaan zorgen.




Tags

kuipers boekel knvb pec pol var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik kan nu wel zeggen "Hij had ons een penalty moeten geven toen Bazoer een overtreding maakte op Guardado in de thuiswedstrijd 3 jaar geleden", maar die momenten heb je bij iedere scheidsrechter en heeft Ajax andersom waarschijnlijk ook. Kortom: prima scheids voor deze wedstrijd.
+1/-2

 
5 jaar geleden
We zijn het meest genaaid onder deze scheids kan ik je melden.
+3/-1

Beste scheidsrechter in Nederland, dus ook de beste keuze voor deze pot.
+1/-3

5 jaar geleden
Ik ben er niet kapot van. Had liever Makkelie. Kuijpers is op zijn retour.
+2/-0

5 jaar geleden
Verreweg de beste. Hopelijk denk ik daar zondagavond nog zo over.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Was de beste , heeft nu twee Jumbo filialen onder zijn hoede . je voelt hem wel , een van de nieuwe sponsors van PSV .O wee als PSV wint. Kan Sjaak Swart weer gal spuien.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Volgens mij nog 1 Jumbo en een kapperszaak nadat hij een jaar of wat geleden 2 Jumbo zaken verkocht heeft.
+3/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
@Tony. DENEKAMP – Jumbo-ondernemer en topscheidsrechter Björn Kuipers neemt de Emté in Denekamp over die begin 2019 wordt omgebouwd tot Jumbo.

Het gaat om de Emté aan de Lange Voor in Denekamp, meldt Tubantia. Kuipers heeft ook een Jumbo-supermarkt in Oldenzaal. In 2016 viel die laatste nog in de prijzen als beste Jumbo van Nederland. Ook de Emté-vestiging in Denekamp staat positief bekend: begin dit jaar werd die uitgeroepen tot beste filiaal van Emté Nederland.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Dank Romaba! Ik zeg alle ballen op Jumbo zondag. De ouwe van Eerd moet maar even bellen met hem
+2/-0

 
5 jaar geleden
Idd. Tony , u bent goed op de hoogte :-)
+3/-0

5 jaar geleden
Was een goede scheidsrechter. Nu arrogant en een thuisfluiter. Lozano mag oppassen. Rood ligt in het verschiet. Beter niet protesteren Luuk , kost je geel.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Zondag winnen = Kampioenen ja. Maar zondag gelijkspelen is afwachten (met Vitesse, Willem II en AZ uit kunnen we nog makkelijk één pot verliezen en één gelijkspelen). Bij een nederlaag wordt het uiteraard billenknijpen, maar zijn nog steeds de beste kansen voor ons. Zeker gezien het drukke programma van Ajax (met zondag erbij 9 wedstrijden in 29 dagen).
+1/-0

Gewoon met frisse en relaxte state of mind de bus uit, tik uitdelen, feesten in het hol van de leeuw, betonblok verlaten, bus in, Amsterdamned verlaten, volop glory in Eindhoven en bij supporters all around the world, viva PSV.
+3/-0

5 jaar geleden
Hopelijk hebben we de VAR niet vaak nodig....
+1/-0

 
Hopelijk juist wel, dan heeft PSV namelijk gescoord.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage