Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Vorig jaar overwogen om naar het buitenland te gaan'

28 maart 2019 07:56 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren: "Vorig jaar overwogen om naar het buitenland te gaan"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Mohamed Ihattaren aan dat hij serieus nagedacht heeft over een transfer naar het buitenland. "Ik heb vorig jaar wel overwogen om naar het buitenland te gaan, maar heb er toen goed over gesproken met mijn familie en besloten hier te blijven", aldus Ihattaren. "Geld komt later wel. Nederland is nu veel beter voor mij. Hier speel ik al in een eerste elftal."

De middenvelder kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax van komende zondag. "Ik heb nog nooit voor zoveel mensen gespeeld. Maar ik lig niet wakker van de sfeer bij Ajax, hoor. Prachtig om voor zoveel mensen te spelen", zo geeft hij aan. "En ik vind het alleen maar mooi als iedereen tegen je is. Stel dat je dan een goal maakt, assist geeft of gewoon wint met PSV. Daar gaan we voor."

Ihattaren heeft nog niet gekozen of hij als international voor Nederland of Marokko wil uitkomen. "Ik kan ook wel zeggen dat ik alles zelf beslis, maar dat is niet zo. Als mijn ouders er geen goed gevoel bij hebben, doe ik iets niet", zegt hij daarover. "Wat hun voorkeur is, zou ik niet weten. Ik ga er nog rustig over nadenken en het met mijn ouders bespreken."




Tags

ihattaren nederland beslis lig marokko telegraaf wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dat hij naar het buitenland kon weten we al, en dat ie naar pa en ma´s mening gaat luisteren is normaal op die leeftijd, maar helaas praat ie met de `Telegraf´ , Gelukkig niks nieuws.
+6/-0

5 jaar geleden
wat een grootspraak zeg!! als het je niet bevalt had je gewoon je spullen moeten pakken en verkassen!!
+3/-15

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
“Grootspraak”? Waar heb jij het in vredesnaam over? Lees je uberhaupt het artikel wel? Het bevalt hem prima bij PSV.
+8/-2

 
5 jaar geleden
Dit zijn dus die mensen die onze spelers uitfluiten..
+8/-1

 
5 jaar geleden
sorry bombilla maar daar kan je mij niet van beschuldigen mafkees!! ik heb de spelers echt nog nooit uitgefloten!! maar je zal het zelf wel doen en dan goed willen praten!!
+1/-1

5 jaar geleden
Mooi jong, en kies gewoon lekker voor Nederland jongen, met jouw talent kan je als voorbeeld dienen voor talloze andere Nederlandse jongeren met een Marokkaanse achtergrond. Ik denk dat we zo'n rolmodel als samenleving ook prima kunnen gebruiken.
+6/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden
Eindelijk een jongen die goed begeleid wordt ipv een zaakwaarnemer die alleen aan geld denkt en de carrière kapotmaakt van die gasten. Hij moet zich hier eerst maar eens laten zien. Speelde natuurlijk dramatisch tegen vvv. Zondag start overigens Pereiro op zijn plek.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Pereiro op zijn plek?
Was volgens mij andersom.
Stond hij op de plek van Pereiro.....
+3/-2

5 jaar geleden
Ik vraag me wel af hoeveel het intervieuw gestuurd is door de telegraaf-intervieuwer. Ierdereen denkt er wel eens over om naar het buitenland te gaan.
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage