Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV te sterk voor RKC Waalwijk

29 maart 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Jong PSV te sterk voor RKC Waalwijk; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk weten te winnen. Op De Herdgang was de ploeg van Dennis Haar met 2-1 te sterk. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, kwam Jong PSV al snel in de tweede helft op voorsprong. Zakaria Aboukhlal verzilverde een voorzet van Joël Piroe. Na een uur spelen kwam bovendien de marge op twee na een rake kopbal van Maxime Soulas.

Met nog een kwartier te spelen volgde de aansluitingstreffer en RKC kreeg vlak voor tijd de uitgelezen kans voor de gelijkmaker toen de bal op de stip ging. Doelman Youri Roulax wist de bal met zijn voet echter te stoppen, waardoor de punten in Eindhoven bleven.

Door de winst is Jong PSV gestegen naar de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Aanstaande maandag speelt de ploeg opnieuw. Dan staat een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma, de huidige nummer vijf.




Tags

jong rkc aboukhlal herdgang piroe rake roulax soulas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje