Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We waren te gretig na de rode kaart'

31 maart 2019 18:59

Luuk de Jong gaf in gesprek met Fox Sports aan te balen van de nederlaag in Amsterdam "Als die 2-1 valt, probeer je er alles aan te doen om nog gelijk te maken, maar dat was moeilijk", aldus De Jong. "Maar als die 1-1 valt en zij komen met tien man te staan, moet je er in geloven en ten koste van alles proberen om te winnen en zeker ten koste van alles zorgen dat je geen tegengoal krijgt. Dan is het zuur dat hij een penalty geeft."

Gevraagd werd aan de spits wat PSV anders had moeten doen met elf tegen tien. "We gingen te veel geloven en gingen net te veel naar voren, waardoor Ajax goed kan blijven voetballen. Dat zie je ook", zo gaf hij aan. "Wanneer ze een op een aan de zijkant komen, blijven ze gevaarlijk en daar komt ook die penalty uit. We waren daar te gretig en wilden te graag naar voren op dat moment."

Ajax is PSV nu op twee punten genaderd op de ranglijst. "Ze hebben wel vaker op twee punten achterstand gestaan", zei hij daarover. "We staan nog steeds bovenaan en twee punten voor. We hebben het zelf in eigen hand."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong fox genaderd zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage