Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Dit mag mij niet gebeuren'

31 maart 2019 19:12

In gesprek met Fox Sports gaf Daniel Schwaab te balen over zijn eigen wedstrijd in Amsterdam. "Het was niet lekker. Zo'n wedstrijd heb je soms, maar als het een topwedstrijd is, is het echt jammer", aldus Schwaab. "Bij de 1-0 heb ik Jeroen Zoet niet horen roepen, maar ik had daar een tegenstander in mijn rug. Ik moest er alles aan doen om de bal te raken, maar op het laatste moment zie ik dat Jeroen er ook is. Als hij die bal kan pakken, moet hij daar roepen. Misschien heeft hij dat gedaan, maar dat heb ik niet gehoord. Het was ongelukkig, maar dat gebeurt soms. Als verdediger kom je soms in die situatie."

In de tweede helft veroorzaakte de verdediger een strafschop. "Dat mag mij daar niet gebeuren in die situatie", zo gaf hij aan. "We komen goed terug in de wedstrijd. Een rode kaart voor Ajax en kansen voor de 1-2. Ik raak hem heel licht. Hij voelt daar dat hij naar de grond kan gaan, maar ik moet daar gewoon blijven staan. We zaten heel goed in de wedstrijd en dan maken zij de 2-1. Dat mag mij niet gebeuren."

De verdediger kreeg de opmerking dat het te prijzen was dat hij zo eerlijk was. "Je moet altijd kritisch en eerlijk zijn. Daarna ga je verder", zei hij daarover. "We staan nog twee punten bovenaan. Het was natuurlijk mooier geweest als dat vijf of acht geweest was. We gaan nu op naar de volgende wedstrijden. Als we alles winnen zijn we gewoon kampioen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab fox veroorzaakte zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje