Transparent
Inloggen
Sluiten

Björn Kuipers: 'Prima ingrijpen van de VAR'

31 maart 2019 19:54

In gesprek met Fox Sports werd Björn Kuipers gevraagd naar twee momenten in de wedstrijd waarbij de VAR moest ingrijpen. Zo gaf hij in eerste instantie geel voor Noussair Mazraoui, maar volgnde later rood. "Ik vond dat het been hem op die hoogte schampte en vond het onbesuisd. Maar na het zien van de beelden zie je dat het een buitensporige inzet was en daarom een terechte rode kaart", aldus Kuipers. "Na vijf seconden had ik het ook wel gezien. Duidelijk ingrijpen van Van Boekel en het was een prima ingreep."

Twintig minuten voor tijd kreeg Ajax een strafschop. Kuipers wuifde het in eerste instantie nog weg. "Ik stond op de rand van de zestien en dacht dat Neres heel makkelijk naar de grond ging", zo gaf hij aan. "Maar ook daar zie je dat de VAR een uitstekende ingreep doet. De VAR is er om duidelijke fouten er uit te halen en dit was zo'n fout. Hij wordt op de achterlijn geschampt door Schwaab en het is een terechte strafschop."




Tags

kuipers var achterlijn boekel fox geschampt mazraoui neres onbesuisd rand schampte schwaab seconden volgnde wuifde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje