Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV strijdt met Ajax om verdediger Edson Álvarez'

2 april 2019 08:42 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV strijdt met Ajax om verdediger Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV nadrukkelijk geïnteresseerd is in Edson Álvarez. Hiervoor ondervindt het concurrentie van Ajax. Beide clubs hebben inmiddels al gesproken met de zaakwaarnemer van de Mexicaanse verdediger. De interesse van PSV zou echter het meest concreet zijn. In Amsterdam wordt hij nog gezien als 'een van de opties'. PSV heeft daarbij ook het voordeel dat Hirving Lozano en Érick Gutiérrez onder contract staan en de banden met Mexico warm zijn.

De vraagprijs voor Álvarez bedraagt ongeveer tien miljoen euro. PSV lijkt eerst spelers te moeten verkopen om de verdediger te kunnen halen. Afgelopen winter wilde technisch manager John de Jong hem ook al binnen halen, maar bleek het financieel niet haalbaar. Met Inter, Atalanta Bergamo en Fiorentina bestaat er ook interesse vanuit Italië voor de 21-jarige verdediger.




Discussieer mee op de forums


Tags

alvarez atalanta bergamo fiorentina gutierrez inter jong lozano mexico ondervindt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Valt me op dat er de laatste jaren steeds vaker hogere bedragen (7+ miljoen) uitgegeven worden. Vijf jaar geleden kochten we spelers voor 3/4/5 miljoen. Nu is dat significant meer: Pereiro (7 miljoen), Lozano (8 miljoen voor deel transferrechten), Romero (10 miljoen), Gutiérrez (10 miljoen). Kunnen wij ons voortaan iedere zomer een transfer van 10 miljoen veroorloven? Waar komt dat geld dan vandaan?
+2/-0

 
4 jaar geleden
We verkopen natuurlijk ook voor hogere bedragen dus dat gaat denk enigszins in dezelfde lijn omhoog. Ik denk alleen niet dat we het ons kunnen veroorloven om het dan (vooralsnog) te vaak mis te hebben in het geval van Romero en Gutiérrez. Het is daarnaast ook nog maar de vraag wat we voor Pereiro zullen ontvangen nu hij over een jaar uit contract loopt en hij zich niet meer wekelijks kan bewijzen omdat hij haast nooit meer speelt.
+3/-0

 
Goedendag he, Guti en Romero hoeven echt niet als missers worden omschreven, en de bedragen zijn nou eenmaal omhoog door de gekte rond het spelletje, als we ons daarbij neer gaan leggen en denken dat we het alleen met eigen jeugd en wat snabbels hier en daar halen kunnen we het wel vergeten, het inventief kopen is nou dus om en nabij de 10+, en die zal je nodig hebben bij een enkele spelers.
+2/-1

 
4 jaar geleden
@Por, mee eens. Je moet een paar goede spelers halen die het team direct beter maken, en waar de andere spelers zich aan op kunnen trekken. Helaas hebben we met Guti en zeker Romero wel enorm pech. Tav Guti had niemand met de sterke opmars van Rosario rekening gehouden, maar die blijft zijn waarde nog wel houden. Bij Romero is het nu hopen, en hopen. We kunnen wel een goede verdediger gebruiken als Schwaab vertrekt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Volgens mij heeft Guti niks met de opmars van Rosario te maken want dan had van Bommel wel eerder kunnen ingrijpen toen Rosario totaal uit vorm was. Guti kwam heel laat binnen waardoor hij de voorbereiding (bijna) niet heeft mee kunnen maken terwijl van Bommel toen al gekozen hadden voor het systeem met zijn defensieve blok. Inzake het halen van een paar spelers die PSV direct beter maken: gezien waar de transfersommen zich deze dagen begeven lijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan. Als je kijkt in welke categorie PSV vist (jonge spelers met restwaarde) kun je niet anders dan concluderen dat het bij iedere speler die we halen (vaak ook uit een ander continent) weer een 'gok' is of hij slaagt. Noem eens een paar namen van spelers bijvoorbeeld in NL die ons direct sterker zouden maken? Vilhena? Berghuis? Die lijken in ieder geval onbetaalbaar
+1/-0

 
4 jaar geleden
Spelers van Feyenoord en AZ gaan meestal al direct naar het buitenland. Voor ons is die ophalen lastig. Voor Ajax misschien nog wel te betalen. Gelukkig hebben we nu jeugdspelers die al mee kunnen voetballen, en hebben we Lammers bij Heerenveen. Maar het gaat een zware zomer worden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zeg ook bewust 'vooralsnog'. Ik schrijf ze dus niet af, maar pak deze 2 namen eruit omdat ze duur waren en tot op heden dat geld nog niet hebben opgeleverd. De tijd zal het leren of dit uiteindelijk nog wel gaat gebeuren.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kijk eens om je heen in het stadion .
+1/-0

4 jaar geleden
Ook al met de vingers in de oren.
Ik zal op m'n werk ook eens een dag rondlopen met m'n vingers in de oren, misschien dat ik dan ook 10 miljoen waard wordt ;)
+10/-1

 
4 jaar geleden
Of ze komen met een dwangbuis BraBo ;-)
+2/-1

 
4 jaar geleden
ik gok erop, kapot of kampioen ;)
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind die vingers in je oren doen er al raar uit zien, maar bij een doelpunt je hand voor je gezicht doen vind ik nog vreemder. Ik vind dat Lozano nog het leukst juigt, gewoon blij met zijn handen in de lucht. Ik wil dan graag vreugde zien, en geen toneel-stukje.
+1/-0

4 jaar geleden
Als hij met Guitierrez gaat praten zal het eerder Ajax worden.
+5/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Laat maar gaan , die gasten hebben een hekel aan kunstgras en aan .... kou . Wel vreemd trouwens , de KNVB kan voetbalclubs opdringen wedstrijden te verplaatsen maar bemoeit zich niet met de ondergrond waarop gespeeld dient te worden .
+1/-0

4 jaar geleden
Hoofd koel houden en niet weer onnodig miljoenen investeren. 10 miljoen is echt heeeel veel.
Wil je als zaskwaarnemer/speler psv en ajaks tegen elkaar uitspelen...prima, maar wij zitten (momenteel) niet in die financiële positie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Daarom is kampioenschap ook belangrijk! Komt er minimaal 30!!miljoen binnen
+1/-0

 
4 jaar geleden
Speelt de kampioen geen voorronde CL?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee want Ajax pakt wel een punt tegen Juventus. Dat heeft Nederland nodig voor de 11plaats
+1/-0

4 jaar geleden
Als we deze slag missen, staan we er wel gekleurd op met onze Mexico initiatieven. Maar het lijkt mij op hetmoment niet eenvoudig om 020 af te troeven. En met Guti moet hij al helemaal niet gaan praten.
+1/-0

4 jaar geleden
En dan mag hij voor 10 miljoen ook op de bank zitten natuurlijk zoals Gutiérrez.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kunnen wij niet betalen. We hebben er nog 2 van 10 miljoen op de bank zitten die miskopen zijn. Dus laat maar. Oh, dit is weer een televaag bericht. Dacht al.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje