Transparent
Inloggen
Sluiten

Serdar Gözübüyük fluit Vitesse - PSV

2 april 2019 12:18
Foto: Pro Shots

Serdar Gözübüyük fluit Vitesse - PSV; image source: Pro Shots

Aanstaande zondag zal Serdar Gözübüyük de scheidsrechter zijn tijdens de uitwedstrijd van PSV tegen Vitesse. Het zal alweer de vijfde keer worden dat Gözübüyük scheidsrechter is bij een wedstrijd van PSV dit seizoen. Hij floot ook de thuiswedstrijd tegen Vitesse, die met 1-0 werd gewonnen door PSV. Daarnaast was hij ook scheidsrechter bij de 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord en bij de 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Ook had hij de leiding over de na strafschoppen verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

De KNVB heeft daarnaast Jeroen Manschot aangesteld als de VAR.




Tags

vitesse serdar feyenoord knvb manschot nac var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het is nu menens. We zullen het nu zelf moeten doen. We hoeven geen hulp van de scheidsrechter, media of KNVB meer te verwachten.
+3/-0

 
4 jaar geleden
En zeker niet de VAR . Elke beslissing kun je zo uitleggen dat het reëel lijkt. Het ene haken van speler is de andere niet en het ene shirt uittrekken van een spits in het strafschopgebied is de andere niet .Valt wel op dat er een ploeg is die altijd profiteert van de VAR . Maar je mag er niets van zeggen want ze zitten nog steeds in de leerfase of niet Dick .
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Precies de knvb pakt nu door die knuppel heeft ons al vaker genaaid !
+1/-0

4 jaar geleden
Tja het was dit of Blom waarschijnlijk. Ze hebben gedobbeld en toch geconstateerd dat onze grote "Ik hou de tijd bij bij tijdrekken en geef vervolgens twee minuten blessuretijd + de Var negeer ik volkomen, want ik ben de koning van het veld" vriend het meeste invloed kan uitoefenen.
+1/-0

4 jaar geleden
Heb meer moeite met Van Boekel als we tegen PEC moeten.
+1/-0

4 jaar geleden
We moeten hier niet zeuren over de scheids of VAR. We hebben het kampioenschap al drie keer op een presenteerblaadje aangeboden gehad en weigeren het te pakken. Laten we het daar eens over hebben (of is dat 'off topic' ?)
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@Analist, Mee eens ! Jouw opmerking is niet off Topic, maar juist het belangrijste onderwerp. Als we van Heerenveen + Utrecht gewonnen hadden hadden we toen 8 punten los gestaan. Als Schwaab niet zijn been had laten hangen dan hadden we nu op 5 of 8 punten los gestaan. Bij twijfel is het afhankelijk van de interpretatie, en dus moet je als CV beter opletten in de 16. Het echte probleem is de stoefheid in het spel van PSV, en dat onze spelers goed zijn voor de ED maar niet van top-kwaliteit. Het probleem is niet de scheidsrechters, maar dat je van een aantal wedstrijden echt niet weet of PSV deze gaat winnen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het is maar hoe je het bekijkt. Utrecht, Heerenveen en Feijenoord zijn wedstrijden waar je zomaar punten kan verspelen. Ik denk dat PSV mocht het geen kampioen worden het niet in de periode heeft laten liggen. Het gelijke spel bij Emmen weegt zwaarder. Die 2 punten die ze daar verloren hebben kunnen ze straks aan het eind van de rit wel eens te kort komen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ja maar dat is wat ik bedoel , Tegen Utrecht hadden we een penalty moeten krijgen nadat Letschert Luuk het schirt zowat uittrok . Maak je die dan gaat het spel anders worden , hebben we zondag tegen Ajax ook gezien . Echter de overtreding van Blind op Lozano wordt genegeerd , duidelijke overtreding. Beide blunders door v Boekel als arbiter en zondag als Var .In de telegraaf rept oud arbiter v d Ende ook over de niet gegeven strafschop aan PSV . ZAl mij benieuwen morgenavond . V Boekel geeft een reactie , dat is zeker de vraag is welke .
+2/-0

 
4 jaar geleden
natuurlijk hoort Emmen daar ook bij, dat verliespunt is nog wel het ergste.
+1/-0

4 jaar geleden
gewoon vanavond winnen koppositie weer pakken en die gokkende turk laten gaan!! zondag 3 punten uitlopen op die neuzen let maar op!! die winnen niet bij willem 2!! wij gaan het misschien als enigste nog in alkmaar moeilijk krijgen!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje