Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik had die goal nodig, dat heb ik altijd'

4 april 2019 21:57

Steven Bergwijn was blij met zijn doelpunt tegen PEC Zwolle. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. Al moest hij wel erkennen dat PSV stroef begon aan de wedstrijd. "Zeker de eerste helft was stroef. In de tweede helft kwamen we wel wat beter uit de kleedkamer", aldus Bergwijn. "Als je dan de 2-0 maakt, is het toch lekkerder voetballen."

De aanvaller had de goal ook nodig. "Dat heb ik altijd", zo gaf hij aan. "Ik zag de ruimte en dacht 'vol gaan'. Ik heb het al een keer eerder gedaan en ik zag weer de ruimte. Als hij me vast pakt is een penalty en een rode kaart, maar gelukkig kwam ik er langs."

Ondanks de verhalen vooraf dat de ploeg onverstoorbaar moest zijn, was dat op het veld niet terug te zien voor rust. "Het was moeizaam, maar het is gewoon belangrijk dat je de drie punten haalt", zei Bergwijn daarover. "Het maakt niet uit hoe. Ik denk dat we uiteindelijk een heel mooie overwinning hebben behaald."


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn stroef erkennen fox kleedkamer lekkerder onverstoorbaar pec verhalen zwolle

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel bang beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype jong koeman lissabon malen nederland oranje paul pereiro real religie roon sir tinus veltman vhtlsaw willems